Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrtvá rybka

Od: juju odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat dneska jsem našla mrtvou neonku z dírou ve břiše mam tam platy a neonky mysliteže ji mohli rozkousat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruk600*
hodnocení

3x

Dáváte živé krmení? Díru do břicha ryby mi udělala do rybky larva potápníka. Vaše chované ryby to nedokážou, snad jen pokud by už docházelo k rozkladu mrtvolky.

juju
hodnocení

Živé krmení nedávam jenom granule a vločky. Moc vám děkuji za odpověď. Ale nechapu jak se ta rybka mohla tak rychle rozložit rano se mi zdala ještě ok.Až odpoledne jsem ji našla ležet u dna bříškem na horu.
emilka12*

A máš v akvárku šneky? :)

juju
hodnocení

Ne šneky nemam jen ty co jsem vypsala jo a zapomněla jsem na bojovnici samicku jinak to je vsechno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]