Nejste přihlášen/a.
Před pár hodinami mi umřela moje křečice, jasně, někdo řekne jen křeček ale já k ní měla citovej vztah byla moc hodná a tak, chtěla bych ji někde zakopat, jenomže nikdo z naší rodiny nemá zahradu, tak nevím, kam, a na veterinu se moc necítím ji tam vézt. A do popelnice jak někteří radí, už vůbec ne! Poradíte prosím
2x
Zdravím.! Jeden můj známý, tak trošku podivín, chová papoušky.
Když mu nějaký odejde, tak ho jde zakopat do parku. (Komenského sady - Ostrava).
Dává je vždy na stejný flek. Vytvořil si tím jakési "pietní místo" a občas tam i zapálí svíčku.
Nemá rodinu, tak samotu řeší po svém. ![]()
2x
Dobrý den. Tak to je mi moc líto, že jste přišla o zvířátko, co jste měla ráda. Jestli mu chcete udělat hrob, tak mě napadá jen zajet někam do lesa. A tam někde hrob vykopat. Kdybyste ji zavezla na veterinu, stejně skončí v kafilérce.
0x
To stesti zahrady doma mame a nedavno jsme s nasima mensima detma pohrbili na zahrade zlateho krecka a casem i morcatko..8 lety syn byl u hrobecku hodinu a nosil tam kvetiny, loucil se a tekly mu slzy..Jako mala jsem mela taky spoustu krecku, milovala jsem je a obcas se stalo, ze nekdo zemrel.Byla jsem v panelaku, tak jsem si nasla venku opustene vhodne mistecko a tam sveho krecka pohrbila..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.