Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s mrtvým zvířátkem

Od: hgfrgvb odpovědí: 7 změna:

Před pár hodinami mi umřela moje křečice, jasně, někdo řekne jen křeček ale já k ní měla citovej vztah byla moc hodná a tak, chtěla bych ji někde zakopat, jenomže nikdo z naší rodiny nemá zahradu, tak nevím, kam, a na veterinu se moc necítím ji tam vézt. A do popelnice jak někteří radí, už vůbec ne! Poradíte prosím

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

2x

Zdravím.! Jeden můj známý, tak trošku podivín, chová papoušky.

Když mu nějaký odejde, tak ho jde zakopat do parku. (Komenského sady - Ostrava).

Dává je vždy na stejný flek. Vytvořil si tím jakési "pietní místo" a občas tam i zapálí svíčku.

Nemá rodinu, tak samotu řeší po svém. :(

majsterjoe*

Tak doufám že na stejném místě přes léto neulehávám a relaxuji.

JInak rozhodně zahrabat na klidné místo, snad les, ale nějak hluboko, aby to nevyhrabal třeba pes.

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Tak to je mi moc líto, že jste přišla o zvířátko, co jste měla ráda. Jestli mu chcete udělat hrob, tak mě napadá jen zajet někam do lesa. A tam někde hrob vykopat. Kdybyste ji zavezla na veterinu, stejně skončí v kafilérce.

hm*

Ano, odvezl bych ji někam kus za město do lesa, nebo i např. do houštin oddělujících pole a tak. Ale najdi takové místo, kde se pravděpodobně nebude (aspoň ne brzo) kopat apod.

hodnocení

1x

Až se více setmí, tak pod nejbližší keř. Hlubší jamku, křejdu do papírového kapesníku a rozlouč se. "Prach jsi a v prach se obrátíš". Zemina si ji vezme a předá keři. ;) Je s podivem, jak každý přehlíží pet lahve, igelitové sáčky a spoustu jiných odpadků a zvířátko v zemi mu vadí. Hmhm, divné.

eivlis*
hodnocení

0x

To stesti zahrady doma mame a nedavno jsme s nasima mensima detma pohrbili na zahrade zlateho krecka a casem i morcatko..8 lety syn byl u hrobecku hodinu a nosil tam kvetiny, loucil se a tekly mu slzy..Jako mala jsem mela taky spoustu krecku, milovala jsem je a obcas se stalo, ze nekdo zemrel.Byla jsem v panelaku, tak jsem si nasla venku opustene vhodne mistecko a tam sveho krecka pohrbila..

joudic*
hodnocení

0x

prece do lesa a navic rodinny vylet/pohreb

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]