Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořízení kocky

Od: kakadu558* odpovědí: 12 změna:
Zdravím rozhodl jsem se pořídit kočku.Ale nějak moc nevím kde ji "koupi" nějaký kotě . Inzeráty? Máte nějaký zkušenosti?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Marta Kubišová vám poradí, najděte si "Chcete mně?" a nebo sledujte pořad v televizi, tam bude spojení. Z útulku jsou kočičky už kastrované a ošetřené a mícina vám bude vděčná za domov.

hodnocení

1x

koček a kocourů jsou mraky - třeba sbazar.cz/...

hodně jich bývá zdarma, naučeno na WC (pokud chcete do bytu)...

pb®
hodnocení

1x

Hlavně až si to koťátko budete brát, pak by mělo být alespoň takových 10týdnů staré, zákon na ochranu zvířat proti týrání hovoří dokonce o 13ti týdnech. Několikrát odčervené a alespoň jednou očkované, po očkování má být ještě 14dní doma. Koček je spousta, takže klidně můžete přejít nabídky neduživých podtržených 6ti týdenních koťátek, kterých se "chovatel" chce zbavit co nejdřív. I když jde o obyčejnou kočku, standard péče je stejný jako u vzácného plemene. Tedy neoddělovat od matky předčasně, pravidelně odčervovat, očkovat, socializovat už majitelem jejich matky.

kakadu558*
hodnocení

Chtěl bych mit kočku od koťátka :)
layborr*
Kočičku zadarmo seženete vždy - poptejte se v okolí, projděte rubriku zvířat v bazarech (Bazar.cz, Bazos.cz, Hyperinzerce.cz, Slando.cz, ...) či na speciálních serverech (Daruji-stene.cz nabízí i rubriku koťátek zdarma) - Hledání dárce kočičky přes internet je prakticky stoprocentní. Taková nízkonákladová kamarádka má ale své ale - nemusela ještě vidět veterináře ani sprej proti bleškám, může mít různé návyky. A téměř jistě to bude "obyčejná" kočka evropská.

kakadu558*
hodnocení

Chtěl bych obyčejnou. :) Prostě k společníka k sobě :) Díky omrknu to

joudic*
hodnocení

0x

kotat se kazdy potrebuje spis zbavit, cili opravdu neni tak tezke sehnat kote :) Jinak k marte kubisove, kocka od kotete je dulezitejsi nez pes od stenete, kdo chce silne pouto a neco zvire naucit proste musi mit partydenni mlade, jinak kote chodi na "pisecek" samo instinktivne (a na cokoli co pisecek pripomina, kdyz v pokoji pisecek neni :) ) Nicmene vzit si zvire z utulku je zasluzne, ale rad to prenecham ostatnim, precejen je to zavazek na 12 let nejmene, tak si to chci vychovat sam, i kocka jde pekne vychovat, skoro jako pes.

martinaa*
hodnocení

0x

V útulcích se nabízí i spousta koťat ;).

lilil
hodnocení

0x

Mám asi tříletou kočku z ulice a to byste nevěřil jak je vděčná a věrná. Dřív jsem ěla kocoura od malička a není v tom velký rozdíl.

joudic*

no zalezi, co po ni chcete, reagovat na posunky a na zavolani se vysplhat za krk a podobe srandovni "kousky" uz jsou pak passe, to se musi ucit kotatko pri hre :)

doplněno 18.02.15 23:41:

jinak uz jsem to daval jinde :) neco pro milovniky kocek http://www.youtube.com/user/simonscat

lucie*
hodnocení

0x

já jsem zastánce koček z útulku.Jsou daleko vděčnější a člověk si jí vybere"na první pohled".Rodiče měli 5 velkých koťat a já šla na jisto pro zrzka a najednou se ke mě měl černobíly,sedl mi na botu,podíval do očí...a je úžasný.(se zrzkem dodnes nejsme kámoši)Doporučují vybírat pocitem a osobním kontaktem a to za to stojí udělat si výlet do útulku.

Rodičům jsem sehnala kočičku z inzerátu(už se o ní nemohl majitel starat)sice krasavice,ale kámoška teda není.Miluje jen otce jinak je zlá na lidi i kočky.Takže inzerát bych už neriskla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]