Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pejsek má zvětšující se bulku

Od: chozina odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám pejska dva a půl roku.Dělám s ním canisterapii od jeho 15 měsíců.Od mala má jednu bulku u páteře, která se mu nezvětšuje a minulý týden jsem přišla na druhou u žeber.Za týden se mu zvětšila asi 2x ale nebolí ho.Mám strach, jestli si na sebe nenabaluje nějakou špatnou energii.Co mám dělat?Děkuji za odpověď.Chozina

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

1x

Být tebou bych navštívil veterináře

felicitas01*
hodnocení

1x

tak jak radí krulis,navštívit veterináře a co nejdříve.

martina30*
hodnocení

1x

Jak radí děvčata tak upaluj k veterináři.Energie to není.

xsisi*
hodnocení

0x

ahoj, bud to může být nějaká cysta, to není vážný ale chce to návštěvu vveterinář nebo tuková bulka.ale ta by se neměla tak rychle zvětšovat a nebo to může být nádor buď zhoubý nebo nezhoubný. Nejlepší by bylo kdyby s sním zašla co nejdříve na veterinu.

skeptik*
hodnocení

0x

Špatnou energii? Co je tohle za hloupost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]