Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Máme adoptovaného kocoura,původní majitel zemřel a kocour měl být utracen, což jsme nedovolili a vzali si ho. V dubnu mu bude 15 let. Zatím má všechny zoubky, dost spí, což si myslím je přirozené, ale je i hravý. Podle veterináře je to zřejmě kříženec perské a sibiřské kočky, má 9 kg, není tlustý, jen opravdu velký. Stravu myslím má u nás perfektní, nešetříme na něm a snažíme se, aby měl vše, co potřebuje.Zajímalo by mě, kolika let se může dožít. Jsem na něj dost fixovaná a nerada bych o něj přišla...
Náš kocour byl kříženec briťáka s obyč.kočkou a v 16 letech jsme o něj přišli.Zdravý byl,chyběla mu jen stolička,ale už byl občas morous(měl rád svůj klid a měl ho)občas se šel projít kolem terasy a jednoho dne se ze zahrady nevrátil a nenašli jsme ho.Ten víkend nebyl ve své kůži(občas nejedl,jen spal)a rodiče si myslí,že kočka to pozná,že se blíží konec a prostě odešel někam umřít.
Jinak neznám nikoho kdo měl starší kočku jak 16let..Od známých kočka taky v 16letech a ta chudák byla "senilní"čurala všude,zapomínala kde je...utratit by jí nikdy nenechali,tak dožila taky hezky.
Teď mám dvě svoje kočky a doufám,že se dožijí co nejvíce,plnou péči mají a pořád mít budou.
Moje první kočka před 30ti lety byla britská bílá s modrýma očima s PP.Ta se dožila 22 let,třikrát jsem jí rodila,nikdy nebyla kastrovaná, lítala venku,honila psi,lovila ptáky a byla neuvěřitelně chytrá.Její syn ještě žije a je mu 21letPodle mě záleží na genech přesně tak jako u lidí...Teď mám kočky dvě ale ještě mladé 5a 6 let...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.