Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,chtěla bych si adoptovat chrta.Mám k tomu veškeré podmínky,ale chtěla bych vědět jestli mají nějaké potomky.Pomohla jsem již nějakým pejskům z útulku a dost si zakládám na tom,aby můj pes neměl žádné potomky.Proto jsem si vždy vzala jen hodně mladé psy nebo štěňata.Chrti jsou již starší.Máte s tím někdo zkušenosti?Otázka zní:Má chrt který je v adopci nějaké potomstvo po světě z doby kdy ještě závodil?
Dost mě to zajímá a díky za odpovědi.
Téhle otázce vůbec nerozumím. Proč vás zajímají potomci psa? Ptám se protože můj pes měl více jak 35 potomků, kteří dostali průkaz původu. Jestli byli uchovněni, to už nevím. A pak také nevím, co se mu podařilo při útěcích doma a na dovolené. Druhá, fenka, měla dvě štěňata s PP, ale ta nebyla uchovněna, chyběl jim oběma zub. To všechno bylo před mnoha lety a vůbec netuším, kolik je kníračů pepř a sůl a černostříbrných, kteří mají v DNA stopu po mých pejscích.
A taky asi bych se dost vyděsila, kdyby někdo přišel zkontrolovat, jak se má moje nynější pes, s tím že byl majitelem její prapraprababičky.
Ještě mě napadlo: kdybyste zjistila, že pes, určený na utracení, měl potomky, pak byste ho nezachránila? Neadoptovala byste ho? Řkla byste, měl jsi děcka, ať se o tebe postarají?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.