Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem dovezla od jedné paní která se o štěně údajně nemohla starat fenečku francouzského buldočka. Fenečka má půl roku. Zatím se otrkává takže jídlu taky ještě moc nedala, ale venku je to raubíř. Jen mě znepokojuje jedna věc včera večer i dnes se stalo, že když chvíli běhala tak jí do huby šla pěna hledovitého stylu bílá. Tak jsme šli radši domů a doma nic. Jdeme k veterináři až v pondělí ráno na kontrolu myslíte, že múže být něco vážnějšího? děkuji.
Dobrý den, takto slintal i můj pejsek, když se tahem "dusil" na vodítku. Myslím, že jsou to jenom sliny a pejsek bude v pořádku (když je jinak čilý). Zdravím!
P.S. A buldoček je velký slinta.
doplněno 14.02.15 14:12:Stejně si myslím, že se prostě ulítal a pak jen slinil. Kdyby to šlo ze žaludku, tak by to bylo spíše žluté.
doplněno 14.02.15 16:28:babkazov - také jsem to psal, že buldok je velký slinta, ale tazatelku to asi neupokojilo.
A psí sliny jsou jako slizská šlehačka .
babkazov - to jistě. Hlavně, aby to ocenila tazatelka a nepropadala panice. Má doma veselého slintu.
Buldoci i ti malí, boxeři a ještě několik ras, mají povislé koutky a spodní pysky. Mají krátkou hubu, velký jazyk a nestíhají sliny polykat. Pysky "netěsní"a tak sliny vytékají ven, když mají otevřenou hubu a jsou šťastní nebo se otevřenou hubou a vyplazeným jazykem chladí a dýchají. Předvčerem jsme se sousedkou, s mou Dorkou a její fr.buldočkou Baruškou, navečer venčily a potkaly jsme kluka fr. buldočka. Ti dva buldočci se úžasně zaradovali, padli si ihned do oka, lítali jako blázni, chrochtali a slintali, huby otevřené, jazyky vyplazené. A to až tak, že jsem kalhoty doma hned hodila do pračky, jak jsem je měla zasoplené, když běželi okolo. Byli jako dva buldozeři, ale byli kouzelní. Musím se usmívat ještě teď, při pomyšlení, jak může vypadat štěstí.
Jestli vám mohu poradit, tak k vetovi nechoďte, pomyslí si o vás něco nelichotivého.
Ne nadarmo se buldočkům říká placatky, chrochtalky, slintalky. Důkaz, že nekecám: buldocinadeje.cz/...
Bene, je dobře poslechnout si více názorů, že? A to ještě potkáváme ang. buldoka Toníka a druhého, Hagrida a ted nově frbulku Lolu. Kouzlo, jakou mají úžasnou povahu. Jsem unešena. Až na to slintání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.