Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den.Mám více než dvouletou potkanici která byla celou dobu zdravá až na nějaké menší věci , ale dnes jsem si všimla něčeho divného.V poševním vchodu(nebo jak tomu jinak říct)má krev..pochybuju že by to bylo "Hárání"to jsem ještě u potkanek neviděla(ale proč ne že-zas tak zkušená nejsem).No,chtěla jsem zjistit jestli to třeba není škrábanec a po něm zaschlou krev tak jsem ji to vlhkým kapesníkem trosku setřela...když se mi snažila "dostat"z ruky a tímpádem se namáhala,tak ji to jakoby trosicku zase vyteklo...takže to jde asi odněkud zevnitř..je možné že to budě nějaká hovadina a teď ze sebe třeba udělám vola ale rači ho udělám,než si pak vyčítat že jsem pro to nic neudělalaDoufám že to bude jen prkotina..nebo alespon neco co se dá vyléčit.Jo a ještě jsem chtěla říc že neměla mláďata (jen kdyby to s tím nějak třeba souviselo).Předem MOC děkuji za odpovědi
Tak jsem dneska byla u té veterinářky a řekla mi že si tam nejspíž něco zapíchla...ale nádor taky nemůže vyloučit(když jsem se jí na to zeptala).Je to prý mimo močové cesty(takže žádný zánět nebo tak)a je to prý takové hladké tzn že tam nic nenahmatala,takže snad dobrýVyhráno ještě nemáme ale snad to bude OK.Děkuji za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.