Nejste přihlášen/a.
Nelekej se, neděs se. Moje Dorotka má 10 let. Lítá jako blázen, nosí míčky, klacíky, uzlík, tahá mě za nohavice, provokuje. Jen už nelítá tak rychle jako dříve, trošku dříve se unaví, dokáže se po někom, kdo se jí nelíbí ohnat, to dříve nedělala. Ale také se jde rychleji za mě schovat. Asi ví, že je pomalejší, že nezdrhne. Je úžasné, jak si rozumíme. Jak víme, co ta druhá chce, co udělá, není třeba ani moc říkat. Někdy to vypadá, že si čteme přání z očí.
Občas se také leknu, ale nemá to cenu se starat. Je potřeba si bez zbytečných starostí užívat. Myslím si, že do jejich 16ti let je to zbytečné, obávat se.
Známí mají 12-letého ,,kluka,, a je to velký čipera,akorát mu už chybí pár zoubků.15-17 let by mohla žít,tak se o ni i nadále dobře starej,mějte se obě pěkně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.