Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na nápoj pro kočky

Od: luc* odpovědí: 1 změna:

Tentokrát nežádám o radu, ale mám tip pro chovatele koček. Zcela náhodou jsem přišla na to, jak připravit kočce neodolatelný nápoj: v létě jsem si od moře přivezla mušle a protože byly cítit rybinou, dala jsem je odmáčet do lavoru s tím, že pak je nějak očistím a pach snad odstraním. K mému překvapení naše kočky začaly "mušlovku", jak jsme vodě s namočenými mušlemi začali říkat, s chutí pít, lákal je na ní asi právě onen pach rybiny, který mají rády. Ke své misce s normální vodou úplně přestaly chodit a pily jen "mušlovku". Takže od té doby jim do misky s vodou dáváme pár mušliček záměrně, aby jim voda "voněla" a lépe chutnala.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

jo, tak mám jiný tip, moje kočka je závislá na vodu ve které zakořeňuji rýmovník, jakmile mám řízek rýmovníku ve vodě vždy se mi jí snaží vypít, dumám nad tím, že jí asi uvařím mátové či rýmovníkové té;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]