Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny akvaristy/tky, mám ze 4 rybičky v akvarium ,s filtrem, umělými květinami a kamínky. Chci se zeptat,co se smí dávat akvarijním rybkám za potravu, mám pro ně základní krmivo SEra Vipan, co jim smím dávat krom toho ještě? Mohli by jíst krupičku (dětská kaše-nevařenou)? Děkuji
asi bych neexperimentoval pokad to jsou exotické a daval jim krmení pro rybičky jim určené takže vločky granule nebo mraženou stravu.Ale experiment nezavrhuji moje zlatá rybka žrala i strouhanku ale vypadala jak malý kapr
ony to právě sežrali hned,dal jsem tam malou špetečku. ale zatím jim asi nedám ,aby mi nezemřeli z mého experimentu
Dobrý den, jak radí kolega, tak raději žádné experimenty - a také je nepřekrmujte, protože se ten zbytek krmení potom může ve vodě kazit. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.