Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Buvolí kost pro psa

Od: ja* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Koupila jsem našemu německému ovčákovi ( dospělému) kost z buvolí kůže - říkala paní v obchodě :) asi 30 cm. Je docela velká. Myslíte, že mu ji můžu nechat v kotci aniž bych se musela bát že ji nějak špatně spolkne nebo se mu nějak zarazí v krku nebo v žaludku? Díky za odpovědi ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Houby velká - máme křížence NO / BS a tuhle ,,kost´´ rozebere a sežere tak do deseti minut. Pochopitelně že si to nenarve do žaludku vcelku, není přece anankonda.

ans
hodnocení

No tak doufám že ten náš není kříženec anakondy *smich* jojo máte pravdu dala jsem mu ji do toho kotce, za půl hodiny byla půlka kosti pryč :-D

eulalie*
hodnocení

0x

Já bych měla strach spíše z malé buvolí kůže, ta by se mu mohla zarazit v krku. Ale veliká? Však ovčák má tlamu jak Brno velikou, nebo ne? Tu si bude ohlodávat a ne že ji hnedka spolkne.

hodnocení

0x

Z veľkou by nemal byť problém,on si ju ohryzie,ja som raz dostal od veterinára upozornenie na malú chrupavku,ktorú môže prehltnúť v celku.Obdobou tej chrupavky je jablčko v kolene človeka,aj sa tomu podobá.Toto ja vyhadzujem pre istotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]