Nejste přihlášen/a.
Potřebuju poradit jak mám naučit desetitýdení štěňátko yokšírka aby nečůralo doma a pokud ano aby čůralo do krabice nebo si umělo řádně říct o to abych s ním šla ven?Děkuji
Přesně tak, ale počítejte stím, že to chvíli potrvá. I dva měsíce. Hned po probuzení a pak po jídle se psíkem ven nebo na ten hadr. Rozhodně ho NETRESTEJTE pokud se doma počůrá. Je to ještě psí mimino. Půlroční dítě taky netrestáte když se počurá. Prostě si to musí zafixovat. Přeji hodně trpělivosti.
Ahoj, já jsem to svýho psa naučila tak, že pokaždé když udělal loužičku doma tak jsem mu k jeho výtvoru dala čumák a potrastala ho. Když jsem viděla že už doma hledá nějaký místečko kam by vykonal potřebu tak jsme běželi hned ven a tam za to dostal pořádnou pochvalu. Tak to kdyžtak můžeš vyzkoušet jestli to zabere i na toho tvýho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.