Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím je tato fenka křížená?

Od: josef* odpovědí: 27 změna:

Dobrý den, chtěl bych zjistit čím je naše nová fenka křížená, bylo nám řečeno že je to Německý ovčak. Matka prý byla šedovlká,ale tu jsme neviděli, Otce jsme viděli.. a řeknu vám, že to byl Fakt Pes. Vypadal úplně jak NO. Prostě krásný pes.

Za 10 dní bude mít 4 měsíce, váží okolo 18kg. Zdá se mi že má málo srsti a má jí moc hladkou a rovnou. Ale samozřejmě, já tomu nerozumím. Tady máte FOTO.

S čím je tato fenka křížená?
S čím je tato fenka křížená? #2
S čím je tato fenka křížená? #3

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Dobrý den, je nádherná :) Jeví znaky německého ovčáka. Víc z ní nelze určit. Většinou to není tak, že je to konkrétní plemeno křížené s konkrétním plemenem, ale třeba jeden nebo oba rodiče již jsou prokříženi v minulosti, tedy je to rasa vetaj = vesnické tajemství. :) Fotky jsou zkreslující a ona je štěně, i když odrostlejší. Na fotce se zdá, že má velmi dlouhé nohy, ale i psi v období dospívání procházejí stádiem, kdy jsou samá noha a tělo doroste potom. Pokud měl otec znaky NO a fena byla vlkošedá, patrně byla taky kříženka NO nebo NO.

Pokud chcete, aby se jí postavilo i druhé ucho, zkuste podlepování ouška/... a přijdete v potravě víc potravin s vápníkem (sýr, tvaroh) a kolagenem. Samozřejmě to má význam jen cca do 12 měsíců věku u psa, později už se ucho spíš nepostaví. Chce to trpělivost, vylepování trvá několik měsíců až rok, aby mělo efekt + podávat Alavis single a ucho zevnitř i vnějšku vyholit, aby se odlehčilo.

hodnocení

2x

Dávejte mu vitamín na uši a srst mu určitě naroste...

mircus
hodnocení

2x
No s tou dogou by to mohlo být,pravé ucho po ní a levé po no. Ale o to přece vůbec nejde,záleží na povaze fenky a jak si jí vychováte,jinač souhlasím s vitamíny a hlavně vápník,já štěňatům v lékárně vždy kupuji rybí tuk,je to velké plemeno tak ať jí dobře rostou tlapy,jak bylo výše zmíněno,stačí do roku,pak už se růst zastaví a bude mohutnět. Tak ať vám dělá radost:)

mon*
hodnocení

0x

To je proste vorech. Urcite v ni bude neco z NO a pak je to tajemstvi.. Nic ve zlem, take mam doma vorechy podobne russellikum.. :D Mate krasnou fenku, mejte ji radi a hlavne at je zdrava. :)

hodnocení

0x

Čo tak nemecký ovčiak s dogou,tie dlhé nohy na to poukazuju?

hodnocení

0x
To je naprosto jasné...otec německý ovčák a matka netopýr..
martinaa*
05.02.15 15:21

miss
hodnocení

0x
Moje sestrenice ma hodne podobneho psa a je krizeny se zlatym retrivrem
Nebo taky muze byt jezevcik i kdyz se to nezda

alfa
hodnocení

0x

no na fotu kde sedi pripominaji jeji paciny a hrud dobrmana

kazdopadne bych ji asi hned od zacatku zatrhla spani na gauciku...spatne se toho zlozvyku jednou budete zbavovat a navic se tim - podle me tak trochu buduje u psika dominantnost vuci cloveku... a vzhledem k tomu ze neznate povahy rodicu ,ale jednou to bude jiste pekna a mohutna fenka

martinaa*
hodnocení

0x

Já tam vidím vlčáka, dogu, dobrmana a cane sorso :D, ale jsem analfabet ;).

josefglaser
hodnocení

0x
Take jsem tu zas.. Moc dekuji za vsechny rady. Po nake te chvilce vam ji ukazu znova.
A jedna vec, mozna je krizena s labradorem. Videl jsem psa hrozne podobneho nasemu, take jsem se zeptal a pry je to ovcak a Labrador. :)
S čím je tato fenka křížená? #4
S čím je tato fenka křížená? #5
S čím je tato fenka křížená? #6
ria*

Kvůli té úzke tlamce mi příjde jako ovčák - dobrman, nebo belgický ovčák a - něco hodně ušatého :D..

doplněno 13.03.15 17:34:

labíka bych tam neviděla - ti mívají širokou, mohutnou čelist od štěněte.. :)..

karoli*
hodnocení

0x

NO s Labradorem si myslím :)

doplněno 13.03.15 17:13:

Jéé koukám,že nejsem sama, kdo si to myslí :) .

micinka123*
hodnocení

0x

Myslím, že má v sobě nějakého ovčáka :)

naziricka
hodnocení

0x
Po mesici znovu.
S čím je tato fenka křížená? #7
S čím je tato fenka křížená? #8
S čím je tato fenka křížená? #9

hodnocení

0x

Krásný pes,bude velká a vidím v ní skoro vlka.

psik*
hodnocení

0x

Je opravdu nádherná :) Nevím proč, ale vidím v ní Německého ovčáka skříženého s Československým vlčákem :D :)

an*

Přesně tak , taky mi to tak příjde :)

jsh*
hodnocení

0x

Dobrý den,mám také jednu otázku a byla bych moc ráda kdyby Jste si na mne našel chviličku. Také mám podobného pejska a mám pocit,že by mohli být z jednoho vrhu.Já jsem ho koupila jako NO od lidí z Liberce, ve vrhu byli jak černí s pálením,tak vlkošedí.Ale NO to rozhodně není. Budou asi tak stejně staří.Třeba se mílím,ale nemáte ho také z Liberce? Předem děkuji za odpověď.

S čím je tato fenka křížená? #10
S čím je tato fenka křížená? #11
S čím je tato fenka křížená? #12
glaser

Ano, máme ji z Liberce, myslím že někde u Frýdlantu nejsem si jistý. Tedka je jí skoro 11měsíců, a máte pravdu, ta podoba je velká :)

jsh*

Jsem ráda, že Jste si na mne našel čas, také jsem z jeho vývoje byla rozhozená.Jen ten věk se nějak neshoduje.Ale když si vezmu,že mi ti lidi tvrdili, že mu je 8týdnů a on ještě pořádně ani nechodil, tak je možné cokoli.Musela jsem ho dokrmovat mlékem pro štěňata.Dnes by mu mělo být 15měšíců.Třeba nejsou z jednoho vrhu,ale byla v něm i vlkošedá štěňata. No je to prostě zvláštní.I místo se shoduje.

glaser

Ano, naši fenku jsme taky dokrmovali, byli jí vidět žebra a dokonce i zvracela jakýsi papír... Jsem rád že skončila u nás, jestli se mohu zeptat, viděli jste matku? nám řekli, že je prý nemocná... :) a původ se asi nedozvíme, ale ten belgičák souhlasí určitě.

jsh*

Já viděla oba rodiče jen na foto přes mail. Pro pejska jsme si přijeli vlakem a chovatelé nám ho přivezli na nádraží.

ria*
hodnocení

0x

Oba jsou krásní, čím dál tím více tam vidím něco do toho belgičana u obou :)

rebeka*
hodnocení

0x

Syn si před 2 roky přivezl štěně z útulku a bylo to něco hodně podobného. Měl dlouhé nohy,velké uši a krátkou srst. Zvěrolékař mu řekl, že je to asi belgický ovčák a měl pravdu. Je z něho krásný pes s dlouhou huňatou srstí.

ewicka
hodnocení

0x

Taky no .. akorát ouška stojí jen na půl obě dvě.. a měla být to být NO křížený s ridgebackem, českým fouskem a staffíkem.. Má široký hrudník a dlouhé packy, mohutní.

S čím je tato fenka křížená? #13

radim43
hodnocení

0x

moc pekna fenka hlavne at je zdrava

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]