Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocka kouse

Od: henrieta* odpovědí: 14 změna:

dobry den chtela bych vedet nase kocka skrabe a kouse hrozne sou 4 mesice prestane stim nebo ji to zustane a proc tak hrozne kouse a skrabe.spozdravem henrieta

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

3x

Kočička Vás loví. Časem, vývojem vztahu (komunikací, mazlením) se naučí Vás lovit tak, aby Vás to nebolelo :) Pokud Vás to ovšem hodně šokuje a obtěžuje, zvažte, jestli nejste spíše "psí člověk", vyžadující disciplinu zvířete. Nám, lidem kočičím, přijde roztomilé i to, že nás naše šelma loví :)

..tak jo, jodisol mám stále po ruce i po nějaké době soužití s kočičkou, ale už ho nepoužívám každý den ;) už jen tehdy, když si nedám pokoj a otravuju ňuňáním i ve chvíli, kdy chce šelma spát :)

henrieta*
03.01.15 17:37
hodnocení

Kocka kouse
Kocka kouse #2
Kocka kouse #3

culdabulda1*
hodnocení

2x

- já bych tedy řekla, že si kočka hraje "po šelmičkovsku" - všechna koťata to dělají - vezměte si na hraní s ní rukavice. Těžko můžete čekat, že čtyřměsíční kotě bude způsobně sedět jako plyšáček. Až dospěje, tak se zklidní, zvláště, když ji pravděpodobně dáte vykastrovat.

doplněno 31.12.14 16:17:

i s mojí dospělou kočkou se občas honíme po bytě, číháme na sebe a hrajeme si. A když se kočka v závěru hry do mne "zakousne", stačí ji okřiknout. Na okřiknutí reagují i koťata. Kočky jsou na tón hlasu velmi citlivé, podle hlasu rozpoznají i člověka, kterému mohou důvěřovat.

doplněno 31.12.14 19:08:

- my se taky pořád jodujeme - jsou to diblíčci, ty naše miciny.!

henrieta*
hodnocení

dekuju moc krat vsem.

Kocka kouse #4
Kocka kouse #5
Kocka kouse #6
culdabulda1*

ahoj - děkujeme za obrázky - je to moc hezký koťátko - a přesně takhle si hrají všechny kočky.! Zkuste ji naučit na nějakou rukavici , můj strejda si ji vždy nasazoval, když si chtěl pořádně zadovádět s kocourem a nechtěl být "ohryzán". Nebo ji cvičte na nějakou hračku na provázku, jak tady radí.Pozdravujte kočičku, Marcela.

henrieta*
hodnocení

neni zac priste dametaky

spozdravem henrieta

henrieta*
hodnocení

dekuju takova sem dablice

Kocka kouse #7
Kocka kouse #8
Kocka kouse #9
faithoncemore*

krásná čičinka. A má se u Vás dobře. Připomnělo mi to, jak mi sousedovic malej kluk říkal, že v příštím životě by chtěl být u nás kočkou.

doplněno 04.01.15 02:23:

Dobrá poradkyně je Petra Žallmanová (tytp všechny odkazy jsou na ni):

zallmannova.blog.idnes.cz/...

ceska-kocka.cz/...

https://www.facebook.com/pages/%C4%8Cesk%C3%A1-ko%C4%8Dka-eshop-a-poradna-komunikace-s-ko%C4%8Dkami/109582749131794?fref=ts

henrieta*
hodnocení

to je roztomila kdyz hezky spi nebo si hraje s necim

hodnocení

1x

Jak, jakým způsobem si s ní hrajete. Jestli si s ní nehrajete nebo hrajete špatně, ona vás loví a současně upozorňuje, že jí hra chybí.

ria*
hodnocení

0x

Máme ročního ďábla, mě má na hraní, takže mám věčně poškrábané ruce, sestru a ostatní má na mazlení.. Ale jinak se hodně zklidnil s věkem a asi nejvíc díky kastraci :) To doporučuji..

:) Koťátka jsou k sežrání.. ale ty ostré zoubky a drábky. :)

henrieta*
hodnocení

no ta nase 4 mesicni dabel ale roztomilej takova je nase dablice

Kocka kouse #10
Kocka kouse #11

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]