Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké krmení má krab poustevník nejradši?

Od: ducanhle* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, pro ty, co mají doma kraba poustevníka, co rád jí? Zatím tam má jen zeleninu a ovoce. Přemýšlel jsem také o šunce, je to dobrý nápad?

Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

4x

Dobrý den, to je provokace, nebo to je zkouška, toho co tu všichni vydržíme? Co to je za kecy a i s tou solí? Přeci musím znát salinitu/hustotu vody biotopu, odkud živočich pochází, pomocí hustoměru docílíme hustoty slané vody daného biotopu ale ne pomocí NaCl, ale soli speciálně určené pro mořské živočichy.

ducanhle*
hodnocení

Děkuji a omlouvám se. Zdá se mi, že začínám používat poradnu častěji než google, což je nejspíše špatně.

ukulele*

Jasně že to je špatně, jest dobré se poradit, či spíše jemně dobrousit již získané vědomosti, spíše je doladit. Ale zeptat se, navrhnout, že by divoké zvíře vážící pár gramů ulovilo v divočině vepře a udělalo si šunku a pak jí s chutí snědlo, jest mi nesmyslné. Jak píši v předšlém, považuji to spíše za provokaci, než za nevědomost, ale mohu se plést. To platí i o salinitě biotopu daného živočicha...

hodnocení

0x
Zkus pouzivat google Vyhovují švábi, dešťovky, larvy hmyzu a podobně. Krmí se granulemi pro psy nebo kočky, ovocem, zeleninou. Pokud vše nezkrmí, většinou zbytek potravy zahrabávají. Podle australských chovatelů údajně zbožňují popcorn. Poustevníčci nevyžadují nutně slanou vodu, ale když se jim občas dá, budou rádi. Návod na přípravu slané vody je jednoduchý, v litru nechlorované vody rozpustíme 1/8 čajové lžičky mořské soli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]