Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Homosexuální morče - co s tím?

Od: morce* odpovědí: 6 změna:

Moje morče začalo asi před měsícem snaživě "oplodňovat" druhé morče... obě jsou holky.. nevíte co s tím mám dělat?Držet odděleně je nemohu jsou spolu už 3 roky *nevi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitka2*
hodnocení

0x

A jak na to reaguje druhé morče? Pokud bylo morče u samce, je možné, že je ještě cítit samcem a proto ty pokusy. Pokud ne a morčata se kvůli tomu perou, asi by bylo lepší je oddělit. Z jakého důvodu to nejde?

morce*
hodnocení

Reaguje podrážděně kvičením...oddělit je nemohu kvůli rodičkům a myslím že by obě byli nešťastné :(

hodnocení

0x

Je to pudové, dělají to i jiná zvířata, nemají-li možnost styku s opačným pohlavím. Kdysi jsem tu vzpomínal na to, jak jsem našeho morčáka nosil do bordelu, aby si užil... (po domluvě jsem ho nechával na skok ve zdejším zverimexu... )

jitka2*

A pomohlo to? Slyšela jsem názor, že když neví o co přichází, tak by mu to nemělo tolik vadit, naopak, když se nechá připustit, tak to pak vyžaduje:D

Pomohlo, pomohlo! A jak! ;)

doplněno 25.11.08 08:57:

A majitelé obchodu navíc měli radost z mláďat...

martina30*
hodnocení

0x

Tak já myslím,že oplodnovat né,ale dělat náznakově,že oplodnuje určitě neoddělova.Sice Morčata nemám,ale děje se to normálně u všech zvířat a moje feny to také dělaj,ale pokud by to přetrvávalo.Zašla bych k veterináři...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]