Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je PROPESKO konzerva kvalitní? Myslím jestli když ji otevřete naprvní pohled uvidíte kousky masa. Mám velkého psa. Kolik může stát cca 1,5 kg téhle konzervy? Myslíte, že psovi prospívá? Díky
Konzervy PROPEKO jsou nejkvalitnější konzervy, které se dají v supermarketech koupit.
doplněno 21.12.14 22:29:Oprava: PROPESKO
zdravím, kusy masa po otevření žádné neuvidíte, jsou tam takové kostky slisované hmoty ve šťávě... jak píší ostatní, hmotu tvoří hlavně různý odpad, kvalita určitě nic moc - ale našemu psovi to děsně chutná, přidávám mu to někdy do granulí, aby mu "smrděly masem" - takže občas pro zpestření, proč ne, ale výhradně tímhle bych nekrmila...
Ne! Radši si připlaťte za kvalitní konzervy a zbytek měsíce jezte rohlíky. Ti psi si nezaslouží jíst takové sra´ky.
To je zase debata. Ne, tyto konzervy nejsou kvalitní. Pes je masožravec a rostlinný odpad není nic, co by mu prospívalo. Pokud nemám peníze na kvalitní krmení, nepořizuji si psa, jednoduché. Mimochodem dnes se dá sehnat krmné maso (Vetamix a pod.) za cenu nižší, než jsou tyto konzervy s odpadem. Chce to trochu snahy, ne jen pohodlný nákup srágor v supermarketu.
doplněno 23.12.14 14:47:Abych krmivo ze supermarketů jen nehaněla. Mě na něm například krásně prospívají potkani. Pro ně jeobilninové složení se špetkou živočišných bílkovin prostě ideál. Akorát tuhle se paní na pokladně ptala, proč nedopřejeme pejskovi něco lepšího. Tak jsme jí vysvětlili, že tím krmíme potkany a měli byste vidět ty výrazy lidí ve frontě
děkuji
Poklikala a našla jsem toto: mall.cz/... Vidíte tam to složení? Kde je maso? Co všechno musí být za srágory, když z kila konzervy je 5 dkg masa! Počítám dobře? Ze 100 dkg, 5 % je 5 dkg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.