Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes a hlodavci v jedné domácnosti

Od: karrol* odpovědí: 5 změna:

Potřebovala bych radu. Vždy jsme strašně moc chtěla pejska. Nicméně v bytě máme 2 burunduky a 2 morčata a mě zajimá váš názor na jejich soužití s pejskem a jestli je vůbec možné.

Díky

Karolina

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xsisi*
hodnocení

2x

Já mám doma Labradora a 4 potkany a jejich soužití je uplně bez problému. Navzájem se mají rádi a pes jim nikdy neublížil, dokonce dává i pozor, aby je nezašlápl, nezalehl. Takže myslím, že to závisí hlavně na povaze psa jestli s nimi bude kamarád nebo ne a taky si myslím, že pokud bude na ně zvyklej už od štěněte tak to žádý problémy dělat nebude. Nebo aspoň takhle je to u nás doma.

karrol*
hodnocení

Díky moc za odpověď, pochopitelně mi udělala radost :) Dočetla jsem se spoustu hezkejch věcí o yorkšírech a mimojiné i to, že dobře vycházej s ostatníma domácíma zvířatama...

claire*
hodnocení

0x

Možné to je, ale závisí to spoustě faktorů - jak velkého psa chceš? Velká rasa (nebo dokonce bojové plemeno) by mohla tvé hlodavce ohrozit. A navíc pes i hlodavci potřebují péči a mnoho pozornosti i financí. Jsi schopná to zajistit? Důležité je také, zda hlodavci mají svou klec (a kde je umístěna) nebo jestli pobíhají volně po bytě, to by mohlo dělat neplechy. Pes jim nemusí chtít ublížit, ale hrát si s nimi, jenže nepozná, kdy musí brzdit... takže pozor. Možné to je, ale musela bys být pořád ve střehu.

karrol*
hodnocení

No plemeno bych právě případně chtěla uzpůsobit tomu, aby to co nejlíp fungovalo. Jinak díky.

pejsanek*
hodnocení

0x

samozřejmě že je to možné jen byste mělíi ty hlodavce dát do klece at jim pejsek neublíží my jsme měli doma piskomily a podkána a naš pes na ně tak srandovně hleděl a my jsme ho ještě karali a zlobylui a furt se na ni chtěl dostat ale když jsme řekli nesmííš tak jí nic neudělal aji kdyby mu sedělli pod čumakem třepal se chutí si na ni zmlsnout ale prostě nesměl tak seděl a jen na ni hleděl jak líta po sedačce proto bych ze začatku doporučila naučit pejska nejprve poslouchat a pak teprve hlodavce pred ním pudstit na volno jesi jsou někdy hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]