Nejste přihlášen/a.
Kill Bill, Isidor, Oskar, Ricki, Nicky, Alexander, Goliáš, Chozé, Hannibal, Pierre, Bin Ládin, Adolf, Adam, Pedro, ...
- i když Fanda, Tonda atd. taky nejsou špatná
doplněno 13.12.14 18:34:Ferdinand, Christián, Fidel, Sam, Harry, Tommy, Joe, Brett, Oliver, Satan, Tony, Donald, Jonathan, Artuš, Albert, Hawkey, Frank, Mikuláš ...
doplněno 13.12.14 19:56:a co Ťulda?
Pravděpodobně nežiješ kdesi v zámoří a potkan je také zřejmě Čech.
Proto nechápu ten snobský názor se zahraničním jménem. ![]()
Můj potkan se pokaždé jmenoval Honza. Jestli chceš opravdu zahraniční, můžeš si to změnit, jako svůj "zahraniční" nick - Hhoonnzza. A je to.
Kamarád měl potkaní slečnu Kleopatru. To se Ti už asi bude líbit víc.
Ze zahraničí zdraví BbabbaJjagga. ![]()
Jinak, každý, pokud nemá v hlavě otruby, vymyslí nějaké zahraniční jméno: Dan, Sam, Jack, John, Jimm, Christ, Charlie, Elvis, Ben, Ralph, Ronnie...To ze Západu.
A pokud snad chceš z druhé, východní, strany hranic, může to být Kolja, Voloďa, Sergej, Lev, Michail, Nikita, Saša, Gríša, Genka, Timur...Případně Čuk nebo Gek. A je to! Tolik jmen, určitě si vybereš. ![]()
Nebo mu říkej jednoduše Potkan. Četla jsem o japonském ladíkovi, který studoval v Čechách. Když si pořídil pejska, pojmenoval ho PES. Krátké, stručné, výstižné a nemusel si lámat hlavu.
doplněno 14.12.14 07:09:Kruciš, o "japonském mladíkovi". Ta doba na opravy překlepů je vážně krátká.
Náš potkan měl v PP Adonay, byl to obyčejný Adík. Když jsem byla malá, mladší, byl každý křeček, morče¨, bílá myš- Ferda-Ferdásek holka Fanynka, každá andulka Lorinka, každý velký pes Lesan nebo Bojar a každý malý pes Bobík nebo Ťapka. Máte potkanka co ho máte mít ráda, vyberte si mu jméno sama, nečekejte, že když bude mít jméno zvučné a cizokrajné, bude to nějak lepší.
doplněno 15.12.14 16:39:"Jaha" perfektní nápad.
Famous, Back, Farco, Hugo ...
doplněno 14.12.14 19:37:Docela by mě zajímalo, jaké jméno nakonec z takové obrovské nabídky vybereš.
Pak napiš, pro které jméno jsi se rozhodl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.