Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno pro potkana

Od: misskass odpovědí: 20 změna:
Dobrý den,
Potřebovala bych pomoct s výběrem jména pro potkaního kluka :) Přemýšlím už několikátý den a nemůžu na nic přijít, tak jsem si řekla, že mi třeba pomůžete :) Jedinou podmínkou je, že nechci české, jinak to sem sypte :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sonyboj*
13.12.14 20:11
hodnocení

2x

Zeman *smich*

figurek*
14.12.14 09:29

Rath *smich*

tomas11*
13.12.14 18:00
hodnocení

1x

Rambo?

dejavu*
hodnocení

1x

Uriáš :)

doplněno 14.12.14 19:49:

nebo Exekutor a pro samici Yersinia (jméno bakterie, která přenášela na potkaních a krysích blechách na lidi mor).

doplněno 14.12.14 20:24:

sonyboj> díky, Bliznu využiju v útulku, jestli mi to holky nezatrhnou. :)

zepe*
hodnocení

1x

Dal jsem jméno Trey ale od doby co mi rozkousal nabiječku mu říkám zmr..

Mel jsem mu to dát rovnou :)

jinak zde inspirace

culdabulda1*
hodnocení

1x

Kill Bill, Isidor, Oskar, Ricki, Nicky, Alexander, Goliáš, Chozé, Hannibal, Pierre, Bin Ládin, Adolf, Adam, Pedro, ...

- i když Fanda, Tonda atd. taky nejsou špatná

doplněno 13.12.14 18:34:

Ferdinand, Christián, Fidel, Sam, Harry, Tommy, Joe, Brett, Oliver, Satan, Tony, Donald, Jonathan, Artuš, Albert, Hawkey, Frank, Mikuláš ...

doplněno 13.12.14 19:56:

a co Ťulda?

hodnocení

1x

Mno ten bílej se jmenuje jogurt a tomu druhému co má zlatou barvu se říká karamel ...

Jména jsou praktická a každý je hned pochopí...

:)

hodnocení

1x

Pravděpodobně nežiješ kdesi v zámoří a potkan je také zřejmě Čech. *smich* Proto nechápu ten snobský názor se zahraničním jménem. *ee*

Můj potkan se pokaždé jmenoval Honza. Jestli chceš opravdu zahraniční, můžeš si to změnit, jako svůj "zahraniční" nick - Hhoonnzza. A je to.

Kamarád měl potkaní slečnu Kleopatru. To se Ti už asi bude líbit víc.

Ze zahraničí zdraví BbabbaJjagga. *smich*

Jinak, každý, pokud nemá v hlavě otruby, vymyslí nějaké zahraniční jméno: Dan, Sam, Jack, John, Jimm, Christ, Charlie, Elvis, Ben, Ralph, Ronnie...To ze Západu.

A pokud snad chceš z druhé, východní, strany hranic, může to být Kolja, Voloďa, Sergej, Lev, Michail, Nikita, Saša, Gríša, Genka, Timur...Případně Čuk nebo Gek. A je to! Tolik jmen, určitě si vybereš. *haha*

Nebo mu říkej jednoduše Potkan. Četla jsem o japonském ladíkovi, který studoval v Čechách. Když si pořídil pejska, pojmenoval ho PES. Krátké, stručné, výstižné a nemusel si lámat hlavu.

doplněno 14.12.14 07:09:

Kruciš, o "japonském mladíkovi". Ta doba na opravy překlepů je vážně krátká.

sonyboj*

Ten japonský Ladík je náhodou super *smich*

hujer123*
hodnocení

1x

lidus*
hodnocení

1x

Náš potkan měl v PP Adonay, byl to obyčejný Adík. Když jsem byla malá, mladší, byl každý křeček, morče¨, bílá myš- Ferda-Ferdásek holka Fanynka, každá andulka Lorinka, každý velký pes Lesan nebo Bojar a každý malý pes Bobík nebo Ťapka. Máte potkanka co ho máte mít ráda, vyberte si mu jméno sama, nečekejte, že když bude mít jméno zvučné a cizokrajné, bude to nějak lepší.

doplněno 15.12.14 16:39:

"Jaha" perfektní nápad.

jaha
hodnocení

1x

Já potkany nerada, tak kdybych ho měla, dostal by jméno po bývalém manželovi.

5sugo3elaj
13.12.14 18:37
hodnocení

0x

Quentin

ladinpraha*
hodnocení

0x

"Potřebovala bych pomoct ... jinak to sem sypte" - opravdu zdvořilá prosba.

Ale abych odpověděl: Měl jsem krysu Vasilisu. A protože to byl kluk, tak to byl Vasil.

myse*

*smich* jééé my taky... a druhý byl Ščur... (z polštiny)

hodnocení

0x

Famous, Back, Farco, Hugo ...

doplněno 14.12.14 19:37:

Docela by mě zajímalo, jaké jméno nakonec z takové obrovské nabídky vybereš. *ee* Pak napiš, pro které jméno jsi se rozhodl.

ria*
hodnocení

0x

Moji potkánci se jmenovali Zack, Sam a Čiperka (čip) , ségra měla DJ (dížej), Wilík, a Bíďa.. Kamarádka dávala elegantní Sebastian - pak Basty a Beatrice - Bí.. :)

hodnocení

0x
Kolik dní jsi přemýšlela nad tvým originálním nickem? Ten je v jaké řeči?
Zkrátím tvoje trápení při myšlení.
Otevři telefonní seznam, zavři oči a malíčkem píchni do levé spodní části stránky. A použij to jméno. Potkanovi to bude jedno, jak mu říkáš. A budeš mít po problému!
Jen nezačni přemýšlet, proč malíčkem do levé spodní části. To by už mohlo být nad tvoje síly.

sonyboj*
hodnocení

0x

Já jsem měl kdysi velkýho štíra a myslel jsem, že je to samička a dal jsem jí jméno Zuzana. Jenže to byl samec a tak jsem mu to o jedno "a" zkrátil a jmenuval se Zuzan. To by šlo i pro potkana, ne? A když jsem u těch zvláštních jmen, jedna paní má kočku a říká jí Blizna. *smich*

15.12.14 10:59
hodnocení

0x

Frodo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]