Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěl jsem se zeptat už je to dva dni co muj pes kadí červenej prujem a žlutí hodně čuranky nevím co mu je nekdy se jenom napije a jinak nejí nic mohly by ste my prosím vas odpovědět prosím potřebují to nutně Děkuji Němec Petr
Dobrý den! OKAMŽITĚ K VETERINÁŘI! Váš pes je pravděpodobně velmi vážně ohrožen na životě. Neváhejte ani minutu, nechápu, proč tam už dávno nejste? Může se jednat o závažné virové onemocnění (parvoviróza, coronaviróza), otravu či metabolické onemocnění, možná došlo k protržení střeva cizím tělesem a dalších x důvodů tohoto stavu.
Pokud jste sociální případ, což pochybuji, když jste na netu, může vám pomoci i nějaká nadace (Pes v nouzi, Pes SOS, Psí naděje ap.), případně s veterinářem můžete domluvit splátkový kalendář. Ale při tomhle vašem přístupu pochybuji, že bude koho zachraňovat, pes je dehydrovaný, třetí den nežere, krvácí ze střeva, za chvíli mu selžou ledviny. Já tuhle krutou demenci už odmítám sledovat. Dopouštíte se trestného činu podle paragrafu týrání zvířete podle par. 246.
Dobrý den, to znamená, že je už ten správný čas zajít s pejskem na veterinu. Je jasné, že má zdravotní problém, který u PC nevyřešíte. Byla nějaká změna v krmení pejska? Zdravím!
Kolik stojí veterina? Jak to máme vědět, záleží co bude potřeba za léčbu, počítej jen za návštěvu minimálně 200, za rtg, sono, léky, injekce...nachystala bych si 500-1000 pro začátek. Dejte vědět jak to dopadlo. Díky.
dobrý den byl jsem snim u veteriny ale nepomohly my protože ten pes už neměl sílu se stim poprat a říkal my že to nemá cenu že mi tak i tak zemře tak sem mu dal tomu veterináři 1000 korun na rengen a krevní obraz řekli my že ten pes zemře nedalo se snim nic dělat
Doufám, že jste malému pejskovi nedával kosti! A rychle jeďte s pejskem k veterináři. Je to zvíře, neumí mluvit a trpí, potřebuje okamžitě pomoct! - pt
Nechápu. Po desáté hodině dopoledne vznesen dotaz, co psovi je.
V 16.14 je tu další dotaz, kolik to bude stát. Je vidět, že všechny rady -okamžitě na veterinu- nebyly vyslyšeny.
Snad ta veterina má až večerní provoz a nebude pozdě.
dobrý den dneska jedeme na veterinu včera jsme to nestíhali protože nebylo auto jedu snim kolem 8 ale myslim si že mu to nepomuže ale furt se snaží jeden pejsek co to snim měl byl na veterině dali mu prášek a kolem 9 večer zemřel nevim no jak mu pomoci jestly my pomuže veterina ale moc na na nem zaleží
Jé, ono ty léky neplatí pojišťovna? Ani to vyšetření? To máte přemýšlet, ještě než si toho psa pořídíte, kolik může tak asi stát péče o něj. Taky tak přemýšlíte, kolik asi stojíte daňové poplatníky a sám sebe, když jdete k dokrotovi s angínou? Asi ne, co?
My tak teď vyplázly 12 litrů za sešroubování zlomené nohy u jezevčíka, protože nám ho nějakej blb přejel a klidně si ujel. A klidně to zrovna za řidiče mohla ta pojišťovna zaplatit z nějaké té pojistky domácnosti. Jen by zastavit a postavit se k tomu čelem, ne jako zbabělec a ujet!
Fuj, to jsem se teď ale rozčílila...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.