Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nejlépe prodat štěňata

Od: prodejstenat odpovědí: 7 změna:

všechny zdravím,

chtěl bych se zeptat, na jakém inzertním serveru(zdarma) je nejlepší prodávat štěňata, kde je nejvyšší pravděpodobnost, že se najde kupec, jaké máte zkušenosti, děkuji moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

Smutný příběh štěňátka:

carovani.cz/...

Prostě, raději nemnožit pejsky, jako na běžícím pásu. - pt

cyril*

Nějaký divný inzertní servr.

cockpunk*
hodnocení

1x

Já když jsem měl doma od své fenky vlčáka několikrát štěňata, napsal jsem inzeráty asi tak na 4-5 inzertních stránek, všechno klasika jako Bazos, Hyperinzerce, Avizo, Inzercezdarma, Annonce. Zájemci volali ještě půl roku potom co bylo vše prodané*smich*

Jinak většinou to byli třeba trodiče i s dětma takže jsem o pejsky strach neměl. Samozřejmě kdyby přijel Vietnamec s dodávkou tak bych ho hnal svinskym krokem.. Tím chci říct že se většinou určitě dá poznat jestli ho dáváte do dobrých rukou či nikoliv.

hodnocení

1x

Já mám velmi dobrou zkušenost s spechato.cz/... Udali jsme ve velice krátké době dvě štěňátka kříženců a doufám, že jsou v těch nejsprávnějších rukách. Ale když si zadáte třeba "prodám štěňata", tak si určitě vyberete z množství adres, které se vám zobrazí.

mija*
hodnocení

0x

Zkus to tady www.bobiš.cz

joudic*
hodnocení

0x

www.bazos.cz

dolphin*
hodnocení

0x

doporucuju portal ifauna.cz nebo primo v casopisu urcenem pro chovatele psu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]