Nejste přihlášen/a.
Nechci Vás nijak zklamat, ale Royal Canin NEPATŘÍ mezi kvalitní krmiva. Však se podívejte na složení, přijde Vám kvalitní a pro psa vhodné? Dokáže pes strávit tolik kukuřice, kterou RC obsahuje? Pes je masožravec nebo býložravec? A co si mám představit pod pojmem "drůbeží maso"? Je to kuřecí, krůtí nebo z jaké drůbeže? A kolik toho masa je? Nikdo neví. Já bych do RC nešla. Navíc obsahuje rakovinotvorné látky a je za pěkně vysokou cenu. Za takovou chemickou pecku bych nedala ani korunu.
My je nejlevněji kupujeme zde - mají i výhodnou dopravu zdarma nad 3000 Kč objednávky - mají tam taky výhodné spotony. Jinak složení najdete zde. Klikněte si tam na složení, je tam tabulka.
tohle je zajímava stránka , psikrmivoradce.cz/...
když si kliknete na podtržené slova, je tam dobře vysvětleno , co která položka znamená.
RC tedy nic moc
Royal Canin nejsou dobré granuele, ať se jedná o jakýkoliv druh. Maso se v něj žádné neohřálo. Ve složení vidiím pouze "drubeží bílkoviny". A naprosto netuším co si pod tím mám představit. Samé nepotřebné obilí.
Dokonce ani za faraona vám pes vděčný nebude, protože jak je známo, je to masožravec, takže by maso mělo být na prvním místě. Zde je na prvním obilí.
okud chcete kvalitu pak Brit Care, případně Taste of the Wilde, Acana, Essentials Food
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.