Nejste přihlášen/a.
Mám problém s dvouletým briťáčkem.To že mám budíček každý den kolem čtvrté páté ráno už je normálka,potřebuje se mazlit.V poslední době se ale naučil "výskat " mne ve vlasech,tzn.že spím,přijde ke mně na polštář a pacičkama a drápkama mi jezdí ve vlasech,jako to dělají koťátka když sajou mlíčko.Znamená to něco konkrétního?Nechce ani pomazlit,jen se mi chce prostě hrabat ve vlasech.Máte někdo vysvětlení nebo podobné zkušenosti?
Tak tě prostě jen budí.Já to mám dokonce 3krát,ale mám je naučené,že si musí lehnout dokud nevstanu a mám klídek.
doplněno 11.12.08 21:51:To je těžké oni se totiž od maličku učí od sebe a já od malička s níma mluvím a tak mi vše rozumí a tak ,když zařvu ještě spíme,tak lehnou a spí než vstanu.Jediná rada nenechat se ,párkrát to vydržet a nevstávat a když vzbudí tak mu vysvětlit,že se ještě bude spát
Normálka, náš kocour nás také budí s tím, že se chce mazlit, prostě člověk s tím nic moc neudělá. Ty kočky jsou už tak nastavené, s tím výskáním, nevím kdy jste ho vykastrovali, ale vím, že když se to udělá brzy, tak kocour jakoby ustrne ve fázi kotěte a tak si vás nahradí za maminku, u které už není. Náš kocour nás třeba objímá kolem krku a hrozně rád nám mačká tepny, jakože packama nám dlachní krk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.