Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour - výskání ve vlasech

Od: kostalpet* odpovědí: 7 změna:

Mám problém s dvouletým briťáčkem.To že mám budíček každý den kolem čtvrté páté ráno už je normálka,potřebuje se mazlit.V poslední době se ale naučil "výskat " mne ve vlasech,tzn.že spím,přijde ke mně na polštář a pacičkama a drápkama mi jezdí ve vlasech,jako to dělají koťátka když sajou mlíčko.Znamená to něco konkrétního?Nechce ani pomazlit,jen se mi chce prostě hrabat ve vlasech.Máte někdo vysvětlení nebo podobné zkušenosti?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

2x

Tak tě prostě jen budí.Já to mám dokonce 3krát,ale mám je naučené,že si musí lehnout dokud nevstanu a mám klídek.

doplněno 11.12.08 21:51:

To je těžké oni se totiž od maličku učí od sebe a já od malička s níma mluvím a tak mi vše rozumí a tak ,když zařvu ještě spíme,tak lehnou a spí než vstanu.Jediná rada nenechat se ,párkrát to vydržet a nevstávat a když v*nevi*zbudí tak mu vysvětlit,že se ještě bude spát

mám pocit, že se právě koťata takto mají naučit, protože opačně se to učí daleko hůř a pak se člověk celý život nevyspí ;)

kostalpet*

Nemohla bys mi prosím Tě říct jak si je naučila že Tě mají nechat dokud nevstaneš?

hodnocení

0x

Hraje si a navíc ví, že se dočká pozornosti... :)

tomh*
hodnocení

0x

Normálka, náš kocour nás také budí s tím, že se chce mazlit, prostě člověk s tím nic moc neudělá. Ty kočky jsou už tak nastavené, s tím výskáním, nevím kdy jste ho vykastrovali, ale vím, že když se to udělá brzy, tak kocour jakoby ustrne ve fázi kotěte a tak si vás nahradí za maminku, u které už není. Náš kocour nás třeba objímá kolem krku a hrozně rád nám mačká tepny, jakože packama nám dlachní krk :-D

troja*
hodnocení

0x

... já bych mu dal, aby mi výskal, to ho klidně vyhodím, ale když mi bude vískat vlasy, tak ho nechám a může při tom ještě příst ...

kejki3

Můj nevýská, ale kňourá, taky bych ho vyhodil, ale trefí zpátky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]