Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte mi, co je to za brouka?

Od: insomnia odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím o radu, co je toto za broučka? Objevil se u nás doma s podzimem, má asi 0,5 cm, rychle skáče. Nevím, jestli je to z nějaké kytky nebo zvenku, ale denně tu minimálně jednoho najdu. Děkuji!

Poradíte mi, co je to za brouka?
Poradíte mi, co je to za brouka? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle mě je to křís, je neškodný.

naturfoto.cz/...

insomnia
hodnocení

Děkuji, nicméně křís má na sobě takové zelené skvrny a to ten "můj" nemá... Ještě přikládám větší detail.

insomnia
hodnocení

doplněno 23.11.14 11:01: Už znám odpověď, děkuji všem přítomným. Odpověď jsem dostala z webu BioLib, je to Idiocerus lituratus . Hezkou neděli všem.
Poradíte mi, co je to za brouka? #3
dejavu*

Inženýrka nebyla daleko, je to tedy tykadlenka, která patří mezí křiskovité. :) Zde trochu vylepšená vaše fotka. Než jsem dohledala, už je známo, to je dobře.

Poradíte mi, co je to za brouka? #4
insomnia
hodnocení

Ano, souhlasím! Zmátla mě ta přiložená fotografie, kde je křís zelenošedý, což nebyl případ toho "mého" broučka. :)

letuska*
hodnocení

1x

Vypadá to docela jako mol šatní.

insomnia
hodnocení

Myslím, že to není on, mol šatní má taková stříbřitá křídla. Ale děkuji za tip!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]