Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starý potkan- nádor- utratit?

Od: valii* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám přes 2 roky starého potkana .. už od minulé suboty má jakousi bouli na krku .. Tedka se to zhoršuje .. hrozně dýchá a vydává u toho nehezké zvuky .. chceme jí nechat utratit aby se netrápila .. teďka otaázky

Myslíte si že je to dobré rozhodnutí?

Myslíte si že přežije jízdu v autě?

Děkuji moc

doplněno 25.11.14 20:12:

Děkuji .. rozhodně ji necháp uspat .. ale poslední 2 dny je docela čilá.. ale bojím se .. říká se že před smrtí sou nejvíce akční ..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

To je nejtěžší rozhodnutí každého chovatele, které musíte udělat sama. Je to to poslední, co pro zvíře můžete udělat. Jestli se trápí a není řešení, tak neváhejte ani minutu.

ria*
hodnocení

1x

Dobrý den, taky jsem se u samičky potkana neuměla rozhodnout, veterinář rozhodně navrhoval utracení, ale já se s ní nemohla rozloučit.. Ještě pár dnů to vypadalo docela dobře a pak nádor puknul a ona přes noc vykrvácela.. Vyčítám si, že jsem jí ten konec nechala protrpět..

bhkl1
hodnocení

0x

určitě se trápí je to těžké rozhodnutí ale určitě pro ni bude lepší ji utratit bude to konec jejího trápení

eulalie*
hodnocení

0x

Eutanázie je někdy pro zvíře vysvobozením a je to pro něho to poslední dobré, co pro svého zvířecího kamaráda můžete udělat. Je to těžké rozhodutí, ano vím to a znám to. Ale než ho nechat trápit v bolestech, to raději tu injekci, kdy usne a už se neprobudí.

bhkl1

znám to taky jsem to zažila je to hrozný pocit ale pak udete rádi že jste udlali dobrý čin a potkánek nebude dále trpět

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]