Nejste přihlášen/a.
Asi hloupá otázka, ale nevím, kde bych sehnal past na myši. Mám představu o pasti, kterou nalíčím před zimním obdobím, do na zimu opuštěné rekreační chalupy. Viděl jsem na netu nějaké drátěné klece, ale nazapůsobily na mě přesvědčivě. Poraďte s čím máte dobrou zkušenost. Jsem odpůrcem různě nalíčených jedů a otrávených potravin.
Nechci Vám brát iluze, ale je to předem prohraný boj, pokud ta chata je dřevěná. Bydlela jsem mnoho let v klasické horské chaloupce - napůl dřevěná a napůl zděná. Byl to marný boj, věřte mi. Ani pasti, ani kocour. Zvítězila nad nimi rodinka kun. Ale to je z bláta do louže. Ale z pastí byly nejlepší sklapovací a sýr nebo opečený chléb, to jim chutnalo a nalákalo do pastičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.