Když jsem si, neuváženě, v zoufalé situaci, pořídila Dorinku a ona potřebovala ostříhat hlavičku, řekla jsem si, že bych měla vědět, jak jork má vlastně správně vypadat. Vydala jsem se na výstavu a jen jsem zírala! Černí, stříbrní, hnědí, zlatí. S hlavičkou jakoby odjinud, z jiné barvírny! Krása!
bhkl1
má šedou hlavičku a šedá záda, hnědý čumák ale zadní nožky má ještě trochu černé
Pokud má PP, tak ano. Pokud ne, tak to nejde zjistit. Průkaz původu slouží k dokázání, že pes je čistokrevný a vyroste z něj pes, který bude svému plemeni odpovídat jak vzhledem, tak povahou. Samozřejmě od slušného chovatele. Mějte ho rádi a vychovejte ho s láskou.
dekuji ptám se protože když jsem se tu minule ptala (bez fotky) tak mi všichni říkali že doma jorkšíra určitě nemám as že je to nějaký vořech ale já jim nevěřila jelikož je to joprkšír od mé "tety" tohle je mimochodem fotka když měl 2 měsíce a teď už má 6 a opravdu vypadá jakopravý jorkšír i když je trochu větší ale to bude asi z toho jak pořád žere ale zas tak velký není zatím má asi 2 kg a v kohotku má asi 25 cm
teď, když už je větší opravdu vypadá jako maminka akorát že má šedá záda a maminka a tatínek je mají černé záda bude mít asi po babičce jelikož ta je má našedle asi tak jako rikinek
patronka*
Před ostříháním vypadali téměř stejně :
bhkl1
jsou nádherní! Asi tak nějak vypadá rikinek
bhkl1
určitě se u vás mají dobře leskne se jim srst stejně jak Rikouškovi
také jsem si myslela (a i věděla) že je to jorkšír ale ostatní mi nevěřili a tak to chci ostattním dokázat. Povahově se chová jako jorkšír, vůbec nelíná, má pěšinku která vede od čumáčku po ocásek sce se špatně hledá ale je to tak já prostě musím vědět že je to jorkšír když od svých 3 let sedím u knížky o psech ani jsem se od ni nehla takhle jsem se dokázala dívat na fotky různých psů klidně i hodiny a pořád mě to vadí (už asi vím co budu dělat za práci)
Dej fotku, jak vypadá dnes. Ta moje vypadá takhle. Dorotka a já
bhkl1
pokusím se, nejprve musím ale nějakou stahnout do počítače
mon*
bhkl1 - Prostě buď je s PP (tedy průkazem původu, abyste věděla, že je to opravdu jorkšír) a pokud ne, tak můžete jen hádat a nikdy se nebudete jistá, jestli prababička nebyla nějaký kříženec jorka..
odpovídá jak vzhledem tak i povahou pravého jorkšírá ale i kdyby někde daleko v rodokmenu měl nějakého voříška vůbec by mi to nevadilo máme ho moc rádi a on má moc rád nás ani nevím kdo koho má rád víc
mon*
To je jasné, že už byste ho nedali. Jen říkám jak to je, když chci plemeno, koupím štěně s PP od slušného chovatele, pokud je mi to jedno zajdu do útulku. Jak jednoduché..
to je mi jasné já jsem chtěla buď z útulku nebo s pp ale ostatní nesouhlasili říkali že s pp vyhodíte akorát peníze za to že k němu dostanete jen nějaké papíry a že prý jseou moc náchylní na nemoci atd. a z útulku nikdo nechtěl to radši bez pp
Ahoj,myslím že by tohle mohl býty yorkšírek.Štěňatům ouška nestojí,ale i kdyby nebyl čistokrevný,neznamená že Vám nebude dělat radost.Počkejte,až Vám povyroste to se ještě vybarví.Tady má jedna paní pejska,vypadá jako mix mezi yorkem a hrubosrstým jezevčíkem a je k zulíbání.Je to fenečka a miláček.
Máme doma dva od štěňátka a spolu měli mladé, takže ... jo tohle je jorkšírek jak když střihne :D Jen se někdy můžou lišit velikostí a mírnýma niancema. Naší fenečce třeba nestojej ouška, ale vzhledem k tomu, že není papírová a nemáme jí na výstavy, ale na pomazlení je nám to fuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.