Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil se mi

Od: sarkalubojacka odpovědí: 2 změna:

Moji hlouposti se mi ztratil kocurek, ktery nebyl zvykly byt venku. Byla jsem s nim u kamaradky asi 30km od našeho bydliště. Nejspiš se něčeho vylekal a utekl. Je to mala vesnička a neni tam skoro ani internet... Už je to pět dni, patram ja i kamaradka, ale bez uspěchu. Snad si ho někdo vzal k sobě, ale chci ho zpatky, strašně nam doma schazi.. Muže mi někdo poradit co dělat vic-abych ho našla,ziskala zpět? Asi tohle neni muj posledni pokus ho mit zpatky,ale musim zkusit i tohle- je to muj nejlepši kamarad. Snad mně někdo pochopi a poradi mi. Opakuji- moje hloupost,že neni tady...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Jé, to je mi líto, chudák, musí být vyděšený, když to tam nezná. Ten internet bych nepodceňovala. Dejte to na facebook s fotkou do skupiny Ztracené a naleze/... a na nejbližší fcb stránky útulku. Jinak co dělat, když se ztratí zvíře, jsem popsala zde, do půlky je to o psech, od půlky o kočkách. Držím moc palce, aby se našel. Vylepte v té vesnici určitě letáky na místa, kam chodí nejvíc lidí (nádraží, zastávka, škola, hospoda, obchod).

doplněno 14.11.14 22:21:

Nezapomeňte to nahlásit i starostovi obce a místní policii, pokud tam je. Občané se obracejí, nebo by měli, právě na ně, když najdou toulavé zvíře

hodnocení

3x
Snad jen zkusit vylepit letáky s fotkou v té vesnici a blízkém okolí. Není někde poblíž nějaký sklep, kam by vlezl a nemohl zpátky ven? Poptat se po sousedech, jestli ho někdo neviděl?
Nám takhle kdysi kocourek utekl před panelákem z auta. Několik dní jsme ho volali a koukali i z okna, až pak celý hladový začal na volání odpovídat a nechal se chytit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]