Nejste přihlášen/a.
Máme kočky, žijí na půdě a po rekonstrukci ploché střchy na ni tráví velkou část dne, to mi nevadí, ale vadí mi, že na tu střechu vykonávají i své potřeby, je něco čím střechu postříkat a co jim bude smrdět a vyžene je to? Ze střechy mají přístup jak na půdu- mají i kde spát, tak i dolů na zahradu, takže řeším tento problém...Ten přístup přez plochou střechu musím ponechat, jinak bych je musel každé ráno vyhánět ven přez dům a večer je zas pouštět na půdu...jen nechci aby naru střechu kálely..
Kočky nemají rády, když jim to cáká po nohách, takže močení na hladký povrch bez vsaku jim většinou vadí. U značkujících koček po bytě toho někteří majitelé s úspěchem využívají a dávají na ta místa alobal nebo plech. Též kočka nesnáší slupky od banánu, štítí se té kluzké plochy a smrdí jí to. Jestli vám to zabere, to nevím, nezkoušela jsem osobně. Na www.baron.cz se prodávají i odpuzovací spraye, též netuším, jestli zafungují, jsem trochu skeptická. Střecha se jim líbí, mají nadhled a pohodlně se tam vyhřívá a leží, jsou tam bezpečné a všude vidí. Můžete si udělat takovou houkačku, co měl v Kulovém blesku Smoljak na plašení veverek, pokud by byla z lodi nebo náklaďáku, asi by mazaly, ale sousedi by vás pak asi milovali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.