Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obleček pro psi od vietnamců - v praze

Od: renka* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, zajímalo kde se dá od vietnamců v praze koupit obleček pro. Z obchodů jsou celkem drahé. Potřebovala bych malý pro jorkšíra, minulý rok jsem pro něj obleček u vietnamců sehnala, ale letos je nikde nemůžu najít. Kdyby jste někdo o nějakém místě věděl, napište mi prosím adresu toho obchodu. děkuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

haninka*
hodnocení

1x

Holka to jsem ještě u Vietnamců nikdy neviděla. Se divím, že to měli. Ale zajeď si do tržnice SAPA (to je ta co nedavno hořela) v Písnici, tam nakupují všichni Vietnamci v Praze do svých obchůdků. Je to konečná autobusu 198, který jezdí ze Smíchovského nádraží. Ale počítej s tím, že to bude výlet na celý den, páš je to hrozně veliký. Tak hodně zdaru.

hodnocení

0x

Pokud jej neseženete, zkuste si ho sama vyrobit.

pvsp.cz/...

macach*
hodnocení

0x

Jejda, já vím, kde mají nádherný oblečky pro yorky za 250 Kč.A jsou fakt hezký a kvalitní.Už jich mám doma asi 15 :)

A je to normální obchod a ne větve :)

Jestli chcete, mohu vám poslat fotečku.

Písněte přes vnitřní poštu.

lenicka1221

Ahoj prosim posli mi na email oblecky a kde jsi je koupila email:Trubacova12@seznam.cz

pikos

já tebe taky*hej*

ajina*

Dobrý den,píšete,že víte kde mají hezký oblečky pro jorkšíry,můžete mi napsat adresu.Máme malinké 7 týdenní štěňátko.Díky Alena Matoušová

ajina*

Dobrý den ještě jednou,můžete mi odpesat na emeil:MatousovaAlena@seznam.cz

fatima*

Dobrý den,píšete,že víte kde mají hezký oblečky pro jorkšíry,můžete mi napsat adresu.Máme 3 jorksirky dekuji NOVAKOVA

lucie*

Zde mají hezké levné oblečky. Šijí oblečky podle přání, na míru pejska. Mám od paní 2 oblečky, mikinu a kombinezu a oba jsou moc hezké a psům myslím příjemné :)

www.psioblecky.estranky.cz

Obleček pro psi od vietnamců - v praze
ivona*

Prosim,prosim,kde se sežene psí obleček za tak levno?

borous

prosím o adresu obchůdku na oblečky pro yorky fotečky můžete taky ukázat děkuji

arminieseznamcz

DOBRY DEN,RADA BYCH SE INFORMOVALA MAM 3MESICNIHO PEJSKA JORKSIRKA PROSIM VAS O INFORMACI O OBLECKU KDE BYCH HO MOHLA KOUPIT ZA TECH 250KC JAK ZDE PISETE.DEKUJI ZA ODPOVED NA MUJ IMEIL arminie@seznam.cz

denisavon*
hodnocení

0x

Něco Vám řeknu. Chápu ,že peníze hrajou roly,ale od větnamců bych to nekupovala. Jim je jedno z čeho to dělají ,až Vás pes stratí srst nebo dostane nějaké boláky,tak to bude už pozdě. Dejte si inzerát,jestli by se nenašla nějaká šíkovná babička nebo maminka na mateřské a neušila by Vám je nebo neupletla. Denisa

lucie*
hodnocení

0x

Podívejte se sem. Tady jsou hezké levné oblečky do 250,- Kč. Trička, mikiny, svetry, overaly... www.psioblecky.estranky.cz

Už jich doma pár máme a jsou moc hezké:) Paní šije pokaždé jiný obleček, nikdy nejdou 2 stejné ;)

hana26
hodnocení

0x

Dobrý den,

šiju oblečení na jorkšírky,Bunda 200,- pokud by jste měla zájem stačí mě kontaktovat a ráda bych Vám zaslala fotografie.

S pozdravem Plaštiaková

oblecky

Dobrý den ,ráda bych koupila oblečky pro jorkšírky.Děkuji za kontakt

jt*
hodnocení

0x

Já jsem u Vietnamčíků malé oblečky na jorkšírky fakt viděla a nebýt tak malé, tak je na své kavalírky klidně koupím, ale mají jen malinký. Vypadali pěkně zvenku šusťák a uvnitř zateplený flanel. Samo bych je oblékla až po vyprání, mají všechno napuštěné chemikálií, aby jim to neplesnivělo. Stáli určitě do stovky a viděla jsem je v Praze 4, Štůrova ul., zastávka Zálesí (189,215,171,113,182) v nák.komplexu nad Albertem.

pepa87*
hodnocení

0x

na výrobky od větnamců pozor! jsou rakovinotvorné, v tmavých barvách je aceton a všechno smrdí

a jetě známé přísloví: "nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"

nikolar
hodnocení

0x

Mohu Vám nabídnout svoje.. mám poštovné zdarma a tak si myslím, že ceny jsou přijatelné..Jinde za poštovné dáváte 120Kč, což je hodně.. aktuální stránky jsou www.ClothesForDogs.cz a nyní máme nový na eshop-rychle.cz/... měli jsme i módní přehlídku a byli jsme v novinách.. mrkněte.. Nikča

Obleček pro psi od vietnamců - v praze #2

aja*
hodnocení

0x

Dobrý den,

koukněte na moje stránky, pejskům svetříky moc sluší. Náš už nic jiného nenosí:) www.psi-oblecky.cz Zdraví Jarka

yarenka*
hodnocení

0x

Právě jsem nahlédla na www.aukro.cz. Jsou tam nové oblečky i za méně než 200,-Kč. Držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]