Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme doma roční kočičku a mám jí nadevšechno ráda, jenže je problém, že se vůbec nebojí aut. Vždycky když je na silnici a jede auto, odběhne až když je auto půl metru od ní. Strašně se bojím, že jí něco přejede a nevím co mám dělat. Sice u nás v ulici tolik aut nejezdí, ale stejně už tady někdo asi před týdnem přejel kočku. Prosím o radu, jak jí naučit, aby nechodila na silnici, nebo zařídit, aby se bála aut? Máme v ulici nejméně 20 koček a ŽÁDNÁ se aut prostě nebojí a klidně si i usnou na silnici.
Kočku asi těžko vycvičíte aby se bála aut. Nejde nějak zabránit přístup na silnici? Moje kamarádka do ulice pořídila značku Pozor kočky (červený trojúhelník). Není to žádná oficiální značka, ale je to vtipné a soudný řidič třeba zpomalí a jede opatrně. Alespoň něco.
Také mi kdysi přejeli kočku na chalupě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.