Nejste přihlášen/a.
Ahoj, myslíte, že se mám bát když kočka za den nepřišla? Včera v noci šla normal ven a za noc ani za celej den nepřišla, teďka jsem se ji pokoušela volat a nic :/ Mám se bát?
Dobrý den, zatím bych se nebál - kočka se toulá i více dní a pak se vrátí. Venku je stále dost teplo, tak se šla asi podívat někam dál, než jindy. Zdravím!
P.S. A to se stalo prvně nebo už se toulala dříve?
doplněno 08.11.14 18:41:No, zatím buďte v klidu - stejně nemůžete moc udělat. Bude někde dál nebo už na cestě zpět.
doplněno 08.11.14 18:57:Kocour zřejmě někde prohání kočičky a pak se vrátí - do mrazů bude doma.
doplněno 09.11.14 08:38:vikina - hurááá. Hlavně, že už se kocourek vrátil z té delší cesty. Dneska bude asi spát a odpočívat.
Také bych se zatím nebála, měla jsem kočičku (v létě zemřela), která na na jaře odešla a na podzim se vrátila tak to dělala nejmíň čtyři roky. Zatím co naše druhá (kterou máme stále) nikdy toto nedělala a to je její dcera
Kolik je vaší kočce a měla někdy koťata?
Nebojte, kočky se někdy toulají i 3 dny. Ale pokud máte kocoura, tak je to horší. Kdysi jsme měli kocoura, ještě bohužel nevykastrovaného, jelikož to bylo před mnoha lety. Kocour se nám zatoulal na měsíc a pak přišel úplně v pohodě. To mi bylo asi 6 let. Takže, až se vrátí, tak ho nechte raději vykastrovat, protože tím zabráníte další toulky a rvačky. Naše sousedka má kocoura, který není vykastrovaný a vždycky, když přijde z nějaké toulačky, tak má na sobě hodně škrábanců. Jednou se dokonce vrátil, v takovém stavu, že to potřebovalo operaci a šití, jelikož kocour měl vytrhanou srst a šla mu vidět pouze kůže. Měl to přes půlku hlavy.
Micka
doplněno 09.11.14 10:42:Jinak já mám doma kočku vykastrovanou a rozhodně doporučuji! Netoulá se nám nikde a ještě tím zabráníte nechtěným porodům. To platí i pro kocoury!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.