Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je se šnekama?

Od: bhkl2 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den máme hodně šneků 2 rodiče a děti. S rodiči máme problém jelikož vůbec nevylezli již rok. Vždy je postříkáme vylezou a my vždy hned před ně dáme jídlo ale oni ho jen přelezou a ani neochutnají pak zase zalezou a dál nic. Díky tomu nám už 1 rodič umřel. Kdyby jim bylo zima tak by se zahrabali. Nejsem jediná komu nechcou vylézt a já chci vědět proč. Děti přitom tohle nedělají. Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

1x

Tyto příznaky mohou být reakcí na nevhodné podmínky (vlhkost, teplota), ale mohou také značit napadení parazity.

Zkus změnit podmínky.

wowi
hodnocení

1x

Čím je krmíte?

Občas se může stát, že moc zmlsají a prostě radši chcípnou hlady než by to sežrali...

bhkl1

no je pravda že sou docela vybíraví. Víme že ale milují salát a tak jsme jim ho daly a nic se nestalo.

wowi

Zkuste okurky, postačí slupky od okurek-ty mi vždy zmizí do 3h ;)

A teplotu v terárku máte jakou? Já mívám kolem 20-25°C, ale když mají pod 20°C tak je už moc chladno...Záleží to dost na druhu, já mám Immaculy a před tím jsem měla retky 10 let se dožily.

Jinak oblovky asi žrát nepřinutíte :-/

bhkl1

okurky zrovna moc nemusí už nevím co s tím dělat teplotu mají nad 20 stupňů

bhkl1
hodnocení

0x

děkuji za odpověď máme je v úplně stejné teplotě jak mladé a také ve stejné vlhkosti, paraziti jsem u nich neobjevila opravdu nevím čím by to mohlo být je mi opravdu líto že kvůli něcemu 1 z nich umřel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]