Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máme hodně šneků 2 rodiče a děti. S rodiči máme problém jelikož vůbec nevylezli již rok. Vždy je postříkáme vylezou a my vždy hned před ně dáme jídlo ale oni ho jen přelezou a ani neochutnají pak zase zalezou a dál nic. Díky tomu nám už 1 rodič umřel. Kdyby jim bylo zima tak by se zahrabali. Nejsem jediná komu nechcou vylézt a já chci vědět proč. Děti přitom tohle nedělají. Děkuji za odpovědi.
Čím je krmíte?
Občas se může stát, že moc zmlsají a prostě radši chcípnou hlady než by to sežrali...
no je pravda že sou docela vybíraví. Víme že ale milují salát a tak jsme jim ho daly a nic se nestalo.
Zkuste okurky, postačí slupky od okurek-ty mi vždy zmizí do 3h
A teplotu v terárku máte jakou? Já mívám kolem 20-25°C, ale když mají pod 20°C tak je už moc chladno...Záleží to dost na druhu, já mám Immaculy a před tím jsem měla retky 10 let se dožily.
Jinak oblovky asi žrát nepřinutíte :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.