Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno pro kočku

Od: anonym12345 odpovědí: 13 změna:

Jaké jméno pro kočku?Aša nebo Čudlina?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vyk
04.11.14 18:38
hodnocení

4x

Aša :)

2kedar*

Jasně.! Je tam to důležité "Š" na které kočky slyší. Šišino, náááá.! A hned se připlíží. :)

ben®
hodnocení

2x

Čudlina

Dobrý den, já jsem pro Čudlinu - Čudlinku, Čudlika nebo Čudlu. Zdravím!

doplněno 04.11.14 20:47:

No, já bych na ní volal třeba: "Či, či, čííí, Čudlo kočičííí."

doplněno 04.11.14 20:55:

zajda888 - ale, to snad ani ne. A i kdyby - vulgarita je mluva našeho státního nejvyššího .

ben: No já nevím,tohle trošku svádí k vulgaritě...

"Či, či, čííí, Čudlo kočičííí." Kde zase jsi,do p... :)

dejavu*
hodnocení

2x

Obě jsou krásné. Aša je velebnější a důstojnější, připomíná pašu a Čudlina roztomile české a vtipné. Hlavně, aby vám to šlo do pusy a dobře se říkalo.

ria*
hodnocení

2x

My máme Mashu - pak se z ní stala Mášenka, později mašinerie - a pak myšinérie :)..

Mě se líbí Asha :).. (co nám nosila jednu myš za druhou)

hodnocení

2x

Je to skoro jedno, hlavně, aby v tom oslovení bylo š nebo č. My máme na chalupě 2 kočky a když na ně zavolám čičinky, pojďte papat, tak se mohou obě přerazit, jak běží. Hlavně je třeba jim dát najevo, že byli volány, pohlazením a skutečně jim něco dát k snědku.

hodnocení

1x

Potkáváme kočku na procházce a ta slyší na Čiki, Čikina.:-D

hodnocení

1x

záleží určitě na vás,které jméno vám ke kočce sedí - my máme kočku Miki, říkáme jí Mikýsek, Mikeš, Bublino a perfektně na to všechno slyší... pak máme dvě koťata, které jsem (inspirována vaším příspěvkem) pojmenovala Čudlík a Šáša, zatím na to neslyší, ale jak zavolám "koťatáá!" - což znamená krmení, běží obě, div se nepřerazí... *smich*

kono
hodnocení

0x

Který den bude mít svátek?

miciny.cz/...

hodnocení

0x

Z těch dvou jmen se mi nelíbí ani jedno, ale když už by nebyla jiná možnost, tak Aša. Nedávno jsem viděl vývěsku, že se hledá kocour jménem "Pejsek". Je to originální a vtipné.

korina*

mám kocoura z útulku , byl malý hubený ,jen velké žluté oči . Od prvního okamžiku jsme si padli do oka. projevoval se velmi chytře a mile. to mu bylo několik měsíců. Dnes je z něho obrovský ,nádherný pan Kocour.a jeho jméno je Forest, voláme na něho Forine , forinku a jak na to slyší. žije na chatě a miluje louky , pole a chodí i do lesa . at se jmenuje jakkoliv hlavně když bude mít hezký domov...

kutululu
hodnocení

0x

Pokud bych se měla přiklonit k jednomu z těchto jmen, tak se mi více líbí Aša. Vím, že se říká, že by kočky měly mít jméno buď s Š nebo Č, ale já měla dvě kočky a ani jedna neměla jméno s tímto písmenkem a jak holky na něj slyšely ;) a když se jim zrovna nechtělo a byly líné nebo uražené, tak mi stejně mršky nereagovaly ani na "čičiiii" takže asi tak *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]