Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočičí rýma?

Od: zu odpovědí: 4 změna:

Už asi 2. den naší košce (domácí) slzí oko a furt pšiká..Nevím co ní :/ k doktory to asi nemá cenu tak nevím jestli jen nějaký antibiotika nebo něco do oka? Opravdu nevíme :/ Děkuju za každou radu :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Kočičí rýma je u kočky vážná nemoc, která může způsobit i úhyn zvířete, musíte s ní co nejdříve k veterináři, který nasadí antibiotika a poradí, co dál. Neotálejte s tím, opravdu u koček je to vážný problém. Někdy se stává i po přeléčení chronickou záležitostí a vracívá se. Snad to nebude váš případ, ale musíte ji pořádně doléčit a dbát na pokyny veta.

doplněno 29.10.14 21:39:

Ne pro jistotu, ale na 100% určitě, nezávisle na tom, jestli jí, nebo ne. A to co nejdřív, než se v očích objeví zelený hnis.

zu
hodnocení

Děkujeme za Info jinak ikdyby třeba jedla dělala co vždycky projistotu jet k vetovi že?

hodnocení

2x

Kočičí rýma není vůbec o výživě, ale o virovém, velmi nebezpečném onemocnění. *cert* veterina-iris.cz/...

hodnocení

0x

Vždycky je lepší vzít zvíře k veterináři. Pak máte jistotu. Když něco zanedbáte, nikdy si to neodpustíte. Nikdo si Vám tu nedovolí nedoporučit návštěvu veterináře.

Mně se pravděpodobně jedna z kočiček nachladila z průvanu. Pak to od ní chytla i druhá. Byly čilé, jedly, pily a řádily jako vždycky - jen hodně pčíkaly, jak jim teklo z nosu a občas slzelo oko.. Pozorovala jsem je, kdyby se to zhoršilo a do max. 14 dnů určitě, to přešlo.. Veterinář by pravděpodobně hned nasadil antibiotika a já si myslím, že není na škodu nechat zapracovat jejich imunitní systém..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]