Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím vás, nevíte za jak dlouho se může vrátit kočička? Naše kočička se ztratila asi 13. září a dneska je 26. října. Asi 2x se stalo, že se ztratila asi na 6 dní, ale potom přišla. Je mi to moc líto. Narodilo se jí koťátko ale to, když se ztratila umřelo. Je mi to moc líto. Kdyby byla někde blízko, určitě by přišla. Takže nevím
Prosím odepište
kočky se tak dlouho netoulají,většinou do týdne je ta naše lovkyně zpátky doma.Kocouři déle,ale na skok se ukáže po pár dnech.Kočky mají terirorium cca 5km čtverečních.Takže nezbývá než doufat...hold,jsou to naši miláčci,ale pořád jsou lovci a zvědavci a to se jim nemusí kolikrát vyplatit.Zraněné se domů dobelhaly vždycky,někdy už bylo pozdě,aspoň sme se rozloučili.
Já se obávám, že bude mrtvá. Jestli si odběhla když se ji narodilo koťátko, tak se jen tak nezatoulala. Jako správná matka by se o kotě postarala. V tomhle případě si myslím že odběhla pro něco k snědku...a už se nevrátila. Pochopitelně bych ti přál aby to tak ale nebylo, a před nástupem zimy se doma ukázala.
romca22, a to 2-měsíční kotě umřelo, protože se máma-kočka nevrátila? to je divné - takhle velké kotě by mělo v pohodě přežít...
Nene,koťátko umřelo protože mělo průjem.. No a chtěli jsme s ním jít k veterináři ten den kdy zemřelo Takže si říkáme, jestli ta kočička nepřinesla nějakou otrávenou myš, a neotrávili se oba dva. A že ta kočička někde šla a umřela taky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.