Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám nové akvarium,ale u dna má trochu odštíplé sklo, viz obrázky.Myslíte,že je to velký problém?
Vím, že nepotěším, ale tohle problém je. Dříve nebo později to začne v lepším případě ronit, v horším to přímo praskne. Vyříznout a přelepit celé nové sklo. Kolik to má litrů?
Vite to je těžké říct jak je to obtížné. Já si lepím nádrže sám a i několikanásobně větší, takže mě se to může zdát jednoduché, ale pokud jste to nikdy nedělal, tak bych to u takovéto nádrže nezačínal zkoušet sám opravit. Ono něco jiného je 10 litrová "elementka" a něco jiného je tkováto nádrž. Sice jsou jedinci, kteří si myslí, že silikon je všemohoucí, ale zeslabené sklo a navic u dna, nic nezpevní. Viděl jsem i případy, kdy takto poškozená nádrž držela i pět let a pak zničeho nic prásk a voda na koberci. Je to velké riziko nechat to tak, vtom lomu je vidět i nepatrý "pavouk" takže to není jen odštěpek skla. Nějaké zapatlání nepomůže.
Oprava je zhruba tak na hodinku (odříznout, pořádně očistit staré lepidlo a nalepit nové sklo)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.