Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte jak ho najít?

Od: kostraxx* odpovědí: 6 změna:

Ahoj nevít jak najít křečka? Dnes mi utek a nevím kam :( Nevíte na co bych ho mohl třeba nalákat , aby odněkud vylezl? Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dětem křejda utíkal často. Večer jsem pozavírala všechny dveře a do každého pokoje dala doprostřed piškot. tak jsem lokalizovala místnost. Pak jsem si sedla do kuchyně s knihou a poslouchala. Většinou byl ve špajzce. Pod dveřmi byla škvíra cca 5mm, vždycky prolezl. Pak jsem otevřela dveře spižírny a zase poslouchala. Křejda si myslel, že je v nebi.

dzungarak
hodnocení

2x

Syrský, nebo džunga?

Syrský se chytá hůře, džungarík lépe.

Džungaráka chytnu vždycky, stačí dát kruh na běhaní , který kapánek vrže a má ho označkovanej ze svého teroritoria a večer uslyšíte vrzání jak běha))a máte ho.

Syrský je více samostný, toho běhák zajímá jenom , když nemá jinou zábavu, takže tam poradím pouze hledat a žrádlo. Jinak u nás křeček nemá k výběhu pouze terárko, ale více...ale jednou nám džunga bydlel po celé podkrovní koupelně))syrský nemohl, páč by zahnul kramle, džunga ne, ten byl více společenský a nezdrhal tak. Když zdrhnul džunga, tak do kolca na běhání se chytnul pokaždé hned večer. Syrský ani náhodou.

hodnocení

1x

Dejte doprostřed místnosti bílý papír a na něj nasypte semínka, která má křeček rád. Zřejmě vyleze až večer, potmě, ale my jsme ho takto chytli (byl ochočený a nechal se vzít do ruky, jen byl přes den zalezlý bůhví kde).

gumidek*
hodnocení

0x

Známím se dostal do sedací soupravy v obýváku. Pak si sedli a křeček (tejden KO) celou soupravu zničil, takže výhoz a koupě nové.

danca16*
hodnocení

0x
Ahoj mám radu od skkusene veterinarky dejte na viditelnee místo kbelík a do něj něco z výrazným pachem (citron) a do na kbelík položte prkinko jako vstup a jdete pryč do 24 hodin by se mel křeček vrátit.

hodnocení

0x

Kostro, už jsi ho našel? Kde byl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]