Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak snížit PH v moči u psa?

Od: boruvka88* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den ocenila bych jakoukoliv radu ohledně snížení ph v moči u pejska. Máme doma anglického kokršpaněla, je mu šest let. Před třemi měsíci absolvoval operaci vyndání močových kamenů. Čtrnáct dní po operaci pro nás byli dost těžké, pejsek čural všude i v posteli kam si vylezl, když jsme usnuli. s ochranným límcem nechtěl chodit ani ven. Chtěli bychom být další podobné události ušetřeny,ale i přes dietu,kterou dodržujeme má ph v moči stále vysoké. Granule dostává jen C/D Canine, dokonce jsem mu koupila i UroPet pastu,která neni zrovna levná,ale ph se stále drží nahoře. Už opravdu nevím co stim. Můžete mi prosím někdo poradit? Nechceme si tim vším projít znovu a pejsek už vůbec ne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Jaké má pejsek a pro porovnání Ph moči někdo z vaší rodiny? Samozřejmě může být příčinou voda kterou pijete.
boruvka88*
hodnocení

děkuji za odpověď, to vůbec netuším musím to zjistit.

doplněno 15.11.12 16:52:

už jsem to zjistila já i má dcera máme PH v normálu, tak vodou to neni.

raadek*
Ph psí moči je 5,5-7. Bohužel jste neuvedla žádné hodnoty, ani u vody ani u pejska. Jestli je Ph u pejska v toleranci, zaměřte se na jinou příčinu vzniku kamenů. Nebo má prostě pejsek genetickou predispozici pro vznik močových kamenů.

drejdl*
hodnocení

0x

Alkalizace moči je možná podáním jedlé sody. Přimíchejte do morkého krmiva (třeba kousky ve šťávě) jednou denně zarovnanou čajovou lžičku sody.

doplněno 15.11.12 15:31:

samozřejmě mokrého...

raadek*
Tazatelka chce Ph snížit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]