Nejste přihlášen/a.
Venku je relativně teplo,a mě včera překvapila malinká sýkorka,která ráno(ještě byla tma )a já měla rozsvíceno v obýváku ,přiletěla na parapet, koukala na mě přes sklo a hlasitě mi povídala.Pochopila jsem,že mi dává najevo, abych jim laskavě připravila krmítko na okno (jsou potvory zvyklé).Tak jsem včera vytáhla domeček pro malé ptáčky,naplnila ptačím zobem ,slunečnicí,dala i pár oříšků a od rána jsem měla nálety ptáčků do krmítka.Přiletěli i hýlové z lesa...snad nebude tuhá zima..![]()
Ano,hlasitě Vám povídala,protože jak je známo,oni jsou chytří jako opice
Pročpak by se namáhali cosi hledat,když jim to dáváme pěkně pod zobáček...Já osobně jim ještě nic nedávám,je brzy,teplo a potravy mají zatím dost.Zima tuhá?...Vzhledem k silným klimatickým změnám,které u nás poslední léta probíhají,pochybuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.