Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, kolik má přibližně dopělý Husky v kožichu chlupů?
Já myslím,že dost na to,aby mu v létě nebylo horko a v zimě zima,ale vy mu je klidně pěkně spočítejte a pak nám to sdělte,my mu je určitě počítat nebudem! :--))
Dobrý den, pokud Vám stačí přibližný počet chlupů, tak to bude asi tak přehršel (či více). Nebo si na jeho těle vytyčte 1 cm2, tam chloupky pečlivě spočítejte, potom si spočítejte velikost povrchu jeho těla a dokončete výpočet. Nezapomeňte odečíst neochlupený povrch těla. A dejte vědět, jaký je výsledek - ale, bude se to blížit k té míře přehršel. Zdravím!
Dostatečné množství na to, aby s nachytaly na veškeré oblečení v domácnosti, jakož i koberce a čalouněný nábytek.
tak dík, taky jsem si řikal, že jich je hodně ( : (a přesně tolik, kolik jich má být..) spíš mě zajmalo, jestli 100 tisíc, 5 milionů nebo půl miliardy, tajk. měřit povrch psa, to mi příde trochu jako problém, vzoreček by nebyl? leda bych ho vykrmil na kouli, ta se pak počítá jednoduše...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.