Zdravím, jsem začátečnický akvarista. Asi před pěti dny jsem si pořídil 6 Skakaru Mexických. Když mě ale v obchodě s akvaristikou uchvátil Axolotl, zeptal jsem se jestli můžu dát dohromady Skakary a Axolotla. Pán mi odpověděl že klidně. Tak jsem si tedy pořídil i jeho. Po pěti dnech se ve společném akváriu ignorují a nenapadají. Myslíte že v budoucnu až Axolotl povyroste a zvykne si na masitou potravu (patentky, komáři larvy) je nebude napadat? Popřípadě jestli není ve stresu? V obchodě měl v akváriu pět axolotlů a dvě bojovnice, takže axolotl byl na ostatní ryby zvyklí.
tohle jsem našela na jednom webu o nich : Krmení: Potrava axolotlů je masitá, skládá se z žížal, patentek, rybek, myších holátek, plžů, kousků libového masa. Z tohoto důvodu také není vhodný chov axolotlů s rybami (pokud mu tedy nechceme zpestřit jídelníček, ale i on sám může být rybami napadán).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.