Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám anduláka je ochoceny ale na prst nechce bez lákavé pochoutky nevím proč poradí te mi? DĚKUJI Danca16
2x
Zdravím. nenapsala jsi jak dlouho andulku máš. Časem, když budeš hodná k andulce bude u tebe pořád. každá andulka, je ochotna chodit na prst, i přiletět na zavolání. Dokonce i po tom, co ji koupíte partnera. Naše dlouho i mluvila, i když byla s ostatními. Chce to lásku a trpělivost.
Andulky co jsme dávali znamým, chodily dokonce na prst od 4 týdnů a dodnes jsou jak pijavice
prostě musí mít andulka důvěru. Starou moc nenaučíte. nebo tu kterou někdo trápil...
Andulka bude "kamarádka" zase jen s andulkou. Nedělejte si iluze, že vás má ráda. Nemůžete očekávat od andulky myšlení typu - krmí mě, dává mi vodu, budu jí vděčná a budu ji mít ráda...tak to nefunguje a fungovat nebude. Pokud otevřete okno, ona uletí, nejste pro ni parťák. Je to možná kruté, ale je to tak...
Já vždycky o papoušcích uvažoval tak, že je nesprávné je věznit. A tak možná je dobré se na to podívat z pohledu toho ptáka, jak by nám bylo kdybychom byli zavření v kleci a nemohli létat a najít si svobodně partnera, mít děti, atd. Možná že to papoušek vidí spíš z toho pohledu vězeň - věznitel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.