Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám anduláka je ochoceny ale na prst nechce bez lákavé pochoutky nevím proč poradí te mi? DĚKUJI Danca16
Zdravím. nenapsala jsi jak dlouho andulku máš. Časem, když budeš hodná k andulce bude u tebe pořád. každá andulka, je ochotna chodit na prst, i přiletět na zavolání. Dokonce i po tom, co ji koupíte partnera. Naše dlouho i mluvila, i když byla s ostatními. Chce to lásku a trpělivost.
Andulky co jsme dávali znamým, chodily dokonce na prst od 4 týdnů a dodnes jsou jak pijavice prostě musí mít andulka důvěru. Starou moc nenaučíte. nebo tu kterou někdo trápil...
Andulka bude "kamarádka" zase jen s andulkou. Nedělejte si iluze, že vás má ráda. Nemůžete očekávat od andulky myšlení typu - krmí mě, dává mi vodu, budu jí vděčná a budu ji mít ráda...tak to nefunguje a fungovat nebude. Pokud otevřete okno, ona uletí, nejste pro ni parťák. Je to možná kruté, ale je to tak...
Já vždycky o papoušcích uvažoval tak, že je nesprávné je věznit. A tak možná je dobré se na to podívat z pohledu toho ptáka, jak by nám bylo kdybychom byli zavření v kleci a nemohli létat a najít si svobodně partnera, mít děti, atd. Možná že to papoušek vidí spíš z toho pohledu vězeň - věznitel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.