Nejste přihlášen/a.
Ahojte, potřebovala bych poradit. Byla jsem se psem venku a když jsem ho hladila objevila jsem mu za krkem takovou bulku o průměru tak 2 cm. Všimla jsem si toho až teď takže si myslím že to narostlo docela rychle. před asi tak měsícem dostal injekci ( antibiotika) přesně do toho místa kde je ta bulka. Myslíte, že by to mohlo souviset s tím očkováním? ( chtěla bych předběžný názor jenom ) - Jasně že s ním pojedeme radši na veterinu nemáte, ale nějaké zkušenosti?
Ano,po jakékoliv injekci se objeví boulička,nebojte se a zkuste mu ji lehce masírovat.Našemu pejskovi Pr.krysaříkovi to trvalo dva měsíce než se mu vstřebala,taky jsem se vylekala a běžela na veterinu,ale p. doktor mě ujistil ,že je to po vpichu.
Vždycky, když veterinář píchne mému psovi injekci, hned na stole to místo dost razantně rozetřu, rozmasíruju. Ať se jedná o očkování nebo cokoliv jiného. Zabráním tak vzniku boule. Boule u vašeho psa může být právě od injekce.
Právě proto je to třeba rozetřít ihned po aplikaci injekce. Jinak se tekutina zdržuje v jednom místě a dělá bolestivou nedobrotu. Zapouzdří se zůstane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.