Dobry den.Chytla jsem si na chodbe domu pokoutnika samce a dala jsem mu jmeno Viktor.Kus vetve a ubrousku do sklenice.Vicko proderavela.Byl docela aktivni a neustale lezl po vetvicce nahoru.Umistila jsem ho na policku v pokoji.Rano druheho dne bohuzel mi Viktor padl.Prosim co jsem udelala spatne?Chtela jsm ho druhy den nakrmit ale uhynul mi.Dekuji za odpovedi. jeho poslefni foto.
A nesvlíknul se jenom? Pavouci se svlíkaj, jako ještěrky. Takže by tam po něm zůstala jen "šlupka" a Viktor je možná někde stočenej, než mu doroste exoskelet.
Dobrý den, a jak víte, že to nebyla Viktorka? .. je mi líto Vaší ztráty, ale tito pavouci nejsou moc přizpůsobení k životu v láhvi.. Kdyby jste ho pustila ven, tak by s námi mohl ještě chvíli pobýt..
viktor*
To ja vim ze by mu bylo radsi nekde jinde nez v lahvi.Mela jsem ho v patek predat na odchov nekomu komu pomaham s arachnofobii.Takhle doporucuji psychologove se strachu zbavit.Mrzi me to.Dala jsem mu uz jmeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.