Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
může někdo doporučit fakt dobrý granule pro psa? Již dlouho koukám po netu, přečetl nespočet článků a nějak né né vybrat pro našeho labradora. Chceme opravdu kvalitní, které nejsou jen reklama, a aby obsahovaly dost procent masa. Děkuji za rady
Pokud opravdu kvalitní, tak si najděte bezobilné (grain free) granule. Z nejznámějších je to Orijen (pozor, některým psů nesednou, jsou dost nadupané), Acana bezobilná, Taste of the Wild, Purizon, Wolfsblut, EssentialsFood, Annamaet, NutraGold bezobilné, Carnilove, N&D grain free atd atd. V dnešní době je už opravdu velký výběr v bezobilných granulích. Pak už záleží jen na výběru příchutě a hlavně na tom, jeslti je pes bude jíst a budou mu vyhovovat. To musíte vyzkoušet.
Já kupuji pro našeho vošíška z útulku Brit, pak měl Purinu, Royal Canin. Ty granule Brit se mi ale zdají být zatím nejlepší, tak se asi vrátím zase k nim. I voříškovi asi šmakovaly nejvíc, i když on sežere kdeco. Ale kupuji vždycky takové ty hypoelergenní, jelikož trpěl už v útulku střevními problémy (průjem), měl škaredou srst v podobě pár chlupů na těle. Po těch granulích se vše upravilo do normálu a srst krásnou i vitalitu má velmi dobrou.
Které přesně krmíte? Protože složení je tedy na ránu - pšenice a masový derivát na prvních dvou místech
Můj pes má půl metráku a podle toho se taky hezky nadlábne. Tyto granule obsahují snad 39% masa,
což je v poměru k jiným celkem dost. Samozřejmě to kombinuji s masem, konzervama... Ať má pestrou stravu.
Chudák pes, který je odsouzený k životu pouze na granulích, ať jsou jakékoli.
No to jsem si dříve taky myslívala, chudáci psi na granulích. Vždycky jsme psy krmili pestrou stravou, masem, zeleninou, těstoviny a tak a dožili se vysokého věku. Akorát ten náš zatím poslední pes z útulku měl pořád průjem. Už jsem nevěděla, co s ním. Tak jsem koupila granule Brit a do týdne bylo po problému... Tak je na granulích, kromě toho žere zeleninu, ovoce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.