Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný granule pro psa

Od: petr220 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

může někdo doporučit fakt dobrý granule pro psa? Již dlouho koukám po netu, přečetl nespočet článků a nějak né né vybrat pro našeho labradora. Chceme opravdu kvalitní, které nejsou jen reklama, a aby obsahovaly dost procent masa. Děkuji za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

1x

Pokud opravdu kvalitní, tak si najděte bezobilné (grain free) granule. Z nejznámějších je to Orijen (pozor, některým psů nesednou, jsou dost nadupané), Acana bezobilná, Taste of the Wild, Purizon, Wolfsblut, EssentialsFood, Annamaet, NutraGold bezobilné, Carnilove, N&D grain free atd atd. V dnešní době je už opravdu velký výběr v bezobilných granulích. Pak už záleží jen na výběru příchutě a hlavně na tom, jeslti je pes bude jíst a budou mu vyhovovat. To musíte vyzkoušet.

eulalie*
hodnocení

0x

Já kupuji pro našeho vošíška z útulku Brit, pak měl Purinu, Royal Canin. Ty granule Brit se mi ale zdají být zatím nejlepší, tak se asi vrátím zase k nim. I voříškovi asi šmakovaly nejvíc, i když on sežere kdeco. Ale kupuji vždycky takové ty hypoelergenní, jelikož trpěl už v útulku střevními problémy (průjem), měl škaredou srst v podobě pár chlupů na těle. Po těch granulích se vše upravilo do normálu a srst krásnou i vitalitu má velmi dobrou.

2kedar*
hodnocení

0x

Používám toto... faraonpetfood.cz/... *palec*

A má hezké, pevné hovínka... *haha*

xixi*

Které přesně krmíte? Protože složení je tedy na ránu - pšenice a masový derivát na prvních dvou místech *sok*

2kedar*

Můj pes má půl metráku a podle toho se taky hezky nadlábne. Tyto granule obsahují snad 39% masa,

což je v poměru k jiným celkem dost. Samozřejmě to kombinuji s masem, konzervama... Ať má pestrou stravu.

Chudák pes, který je odsouzený k životu pouze na granulích, ať jsou jakékoli.

eulalie*

No to jsem si dříve taky myslívala, chudáci psi na granulích. Vždycky jsme psy krmili pestrou stravou, masem, zeleninou, těstoviny a tak a dožili se vysokého věku. Akorát ten náš zatím poslední pes z útulku měl pořád průjem. Už jsem nevěděla, co s ním. Tak jsem koupila granule Brit a do týdne bylo po problému... Tak je na granulích, kromě toho žere zeleninu, ovoce.

mirabel88
hodnocení

0x

My používáme Happy dogy, seženete je na netu, reklamu moc nemají a jsou hodně dobré. Náš pes nemůže ledajaké, po royalech, britech, atd. zvracel a hubl a po těhle krásně nabral, srst má taky nadhernou. Navíc i cenově jsou příjemné.

hankadvorakova
hodnocení

0x

Nejlepší jsou Acana, Essencial (nevím jak se to píše ale výsl. esenčl), Brit, Taste of wild...

hubas*

Jste ochotna zaplatit za 13kg 2000Kč? Granule Orijen, 70% masa.

mon*
hodnocení

0x

Nebo pokud chcete opravdu to nejlepší tak BARF. Ale zaléží na vás.

micinka123*
hodnocení

0x

Co třeba Taste of The Wild, Acana, Artemis, Nutra Gold Grain Free, Annameat, Applaws, Essential Foods? Značek je opravdu hodně moc. :)

Micka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]