Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu chovat slepýše na zahradě

Od: moja odpovědí: 4 změna:

mám dotaz našla jsem na zahradě slepyše a ukryl se mi v rybníčku, nevadí mi jsem rada ale vim že je to chraněne,chtěla bych se zeptat jestli se přemístí nebo zůstane už je u mě víc jak 14 dní děkují

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Pokud přišel dobrovolně, nebere se to jako chov :). Prostě u tebe dočasně "bydlí". Hadi táhnou k vodě, takže u tebe možná zůstane na podzim, během slunných dnů se třeba vytratí, aby se někde zahrabal na zimní spánek. Anebo zůstane i přes zimu v nějakém ďolíku u rybníčka.

doplněno 02.10.14 13:39:

I když vlastně slepýš je ještěrka, tak co tu plácám o hadech, že*smich*.

Nebyla by fotka?

hodnocení

1x

Asi se mu tam líbí.Zeptej se ho :-D Teď vážně,samozřejmě,že se přemístí,a to přímo někam do teplých komůrek.Nastal podzim,blíží se zima,tudíž se schová a vyleze až na jaře.

hodnocení

1x

a je to opravdu slepýš? není to užovka?

haninka*
hodnocení

0x

To je asi užovka. Když se jí tam líbí tak ji nechte. Ale stejně se asi odstěhuje. My jsme měli u jezírka jednu sezonu skokana a taky se pak odstěhoval někam za partnerkou (partnerem).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]