Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím papoušíčka?

Od: tinka* odpovědí: 3 změna:

Můžete mi prosím někdo poradit, kde bych mohla koupit papoušíčka? V obyčejných zverimexech ho kupovat nechci a obávám se, že bych ho tam ani nesehnala. Můžete mi někdo doporučit nějakého chovatele, nejlépe v Praze a okolí?

Děkuji tinka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macach*
hodnocení

0x

Dobrý den Tinko,

ve tverimexech opravdu ne.Za prvé jsou tam strašně předražení a za druhé se mi stalo, že jsme byli v Plzni v jednom zverimexu a ležel tam mrtvý ptáček.Až když jsem prodavačku upozornila, tak neochotně papouška odnesla .Co na to říct:)

Já jsem vždy našla spoustu papoušků na www.fauna.cz.Sice jsem občas jela pro papouška z Konstantinových Lázní třebas až do Hradce Králové, ale stálo to za to.

Hezký den M.

výtka
Upozornění od sys strejc 11. 11. 2008 09:25:26

Odkaz je nepovedený, pravděpodobně mělo být jen

www.fauna.cz

artsiom
hodnocení

0x

Cau! Otdavam zadarmo dva mladych papouska (Korely). Musim jit do zahranici. Jsem v Praze. Moje telefonni cislo 776584139.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]