Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš? chycená do pasti

Od: jancaak® odpovědí: 8 změna:

Pěkně zdravím, tohle jsme chytili na pastičku v garáži. Co je to? Na myš se mi zdá dost tmavé a menší. Délka cca 10 cm a ocas kolem 6 cm. Podlouhlé úzké tělo. Děkuji

Myš? chycená do pasti

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

je to myška

hodnocení

uaaa...doufala jsem že rejsek. Ti jsou alespoň užiteční hmyzožravci. Na zahradě jich bude asi víc, našla jsem noru v kompostu

Buďte ráda, že se chytila myška. Rejska by byla opravdu škoda, vzhledem k tomu, že je to čilý hmyzožravec.

Myši mi tak líto není. A protože bydlila v garáži, mohla by klidně udělat škodu i na autě /viděla jsem už překousané kabílky od myší/. Dobře jí tak. Jaga.

hodnocení

přesně tak *palec*...myš přehryzala kablík ke stěrači (ten co vystřikuje vodu na přední sklo auta). Zjistili to při technické prohlídce

hodnocení

1x

Je to myš. Rejsek by měl špičatější čumáček.

vasek*
hodnocení

0x

Je to mladý POTKAN !

Myš? chycená do pasti #2
hodnocení

nestrašte...legrace nebo to myslíte vážně?! Teď nevím...

lmgify

Všimni si, jak dlouhý má ten potkan ocas. To ta myš na obrázku podle mě nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]